• PRO TV
  • Horoscop zilnic 16 aprilie 2024. Vărsătorii sunt posesivi în viața amoroasă, Leii înregistrează un succes în viața profesională

Horoscop zilnic 16 aprilie 2024. Vărsătorii sunt posesivi în viața amoroasă, Leii înregistrează un succes în viața profesională

Horoscop zilnic 16 aprilie 2024. Vărsătorii sunt posesivi în viața amoroasă, Leii înregistrează un succes în viața profesională

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 16 aprilie 2024.

Berbec

Astăzi ai nevoie de momente mai dese de relaxare, să-ți petreci timpul cu prietenii sau partenerul de cuplu. S-ar putea să-ți dedici timp și unei pasiuni, unui proiect de creație sau copiilor, dacă ești părinte.

Taur

Astăzi, te preocupă unele chestiuni de familie sau ale casei. S-ar putea, de asemenea, să ai nevoie de niște sfaturi de la persoane cu mai multă experiență într-o chestiune, care ține de relație și administrarea unor bunuri patrimoniale.

Gemeni

Astăzi este posibil să ai niște așteptări nerealiste în raport cu unii dintre colegii, cu care desfășori sarcinile de la serviciu. Părerile și convingerile voastre sunt diferite, așa că ai grijă și nu căuta conflicte!

Rac

Astăzi este posibil să ai parte de momente intense în relație, mai ales dacă nu pici pe aceeași lungime de undă cu partenerul. Pe de altă parte, te preocupă situația financiară și oscilezi în a achiziționa un sejur sau a cumpăra ceva de o valoare mai mare pentru casă.

Leu

Luna îți traversează astăzi casa personalității și anunță o zi favorabilă tuturor interacțiunilor: și-n planul personal, dar și-n cel al relațiilor profesionale, unde s-ar putea să înregistrezi un succes, să pregătești un plan de acțiune/o strategie.

Fecioară

Posibil, astăzi, să stai mai mult retras, mai ales dacă-ți revin în minte unele situații din trecut și ai nevoie de momente de reechilibrare. Posibil să primești niște invitații de a pleca în străinătate la prieteni și începi să te organizezi. Pe e altă parte, în sfera profesională nu ești sigur dacă vrei să renunți la o colaborare.

Balanță

Astăzi îți dorești să ai libertate într-un proiect, să obții mână liberă și o aprobare de la șefi. În partea a doua a zilei, ieși cu prietenii în oraș. Stai la povești despre locurile, pe care le-ați vizitat fiecare sau despre copii, dacă sunteți părinți.

Scorpion

Luna îți dinamizează astăzi casa carierei și a imaginii și este posibil să fii în centrul atenției tuturor, să te remarci cu o idee, un proiect, să preiei conducerea unei echipe și să faci impresie bună. Dacă ai de rezolvat chestiuni birocratice, este un moment bun să ai un schimb de e-mail-uri cu o instituție publică, pentru că vei primi repede un răspuns.

Săgetător

Astăzi este posibil să ieși la evenimente sau poate la o lansare, să participi la un curs, seminar, să intri în posesia unei diplome sau ai nevoie să te apropii mai mult de partea spirituală. La serviciu ai un randament intelectual ridicat, inspirație și idei creative.

Capricorn

Astăzi este posibil să achiți niște taxe, impozite, un credit, o datorie. Dacă ești singur și intenționezi să cucerești pe cineva este o zi favorabilă unei întâlniri romantice. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, îți dorești să reînvii pasiunea în cuplu, să ai o legătură mai profundă.

Vărsător

Astăzi, Luna îți traversează sectorul relațiilor și este posibil să fii posesiv, să vrei să-ți controlezi partenerul. Atenție și la activitățile tale, pentru că este posibil ca cineva de la serviciu să-ți impună să mai preiei niște sarcini!

Pești

Astăzi, ai multă imaginație și inspirație în proiectele de serviciu. Pe de altă parte, ai perspective bune și dacă vrei să închei un contract, să începi o colaborare nouă. În planul romantic este posibil să apară oportunități, să cunoști pe cineva de care să te îndrăgostești.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni