• PRO TV
  • Face 60 de ani anul acesta, dar iubește ca o adolescentă! Monica Bellucci, surprinsă de paparazzi în timp ce-l săruta cu patos pe Tim Burton

Face 60 de ani anul acesta, dar iubește ca o adolescentă! Monica Bellucci, surprinsă de paparazzi în timp ce-l săruta cu patos pe Tim Burton

Face 60 de ani anul acesta, dar iubește ca o adolescentă! Monica Bellucci, surprinsă de paparazzi în timp ce-l săruta cu patos pe Tim Burton

Anul trecut, în vară, Monica Bellucci a confirmat după luni întregi de speculații relația cu regizorul Tim Burton. De atunci, cei doi s-au afișat de mână pe covorul roșu și au bifat mai multe escapade romantice.

Gallery

​Nu se mai ascund nici de paparazzi! Monica Bellucci (59 de ani) și Tim Burton (65 de ani) au fost surprinși recent în câteva ipostaze tandre. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de o plimbare pe străduțele din Calcata, Italia, apoi au servit prânzul la un restaurant din zonă.

În imaginile surprinse de paparazzi, Monica Belluci părea complet absorbită de discuția cu partenerul ei. La un moment dat, superba actriță l-a sărutat cu patos pe regizorul Tim Burton, chiar sub privirile celor aflați pe terasa restaurantului. (Vezi imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Actrița care va împlini 60 de ani la sfârșitul lunii septembrie pare să-și fi găsit fericirea în brațele cunoscutului regizor și se comportă ca o adolescentă îndrăgostită.

De altfel, Monica și-a mărturisit iubirea pentru Tim Burton într-un interviu pentru revista Elle.

„Ce pot să spun… mă bucur că l-am cunoscut ca bărbat, în primul rând. Este una dintre acele întâlniri care se întâmplă rar în viață… Îl cunosc ca om, îl iubesc, iar acum îl voi cunoaște și în calitate de regizor, începe o altă aventură. (...) Îl iubesc pe Tim. Și am un mare respect pentru Tim Burton”, a declarat actrița.

CITEȘTE ȘI:

Monica Bellucci joacă în Beetlejuice 2, peliculă care are premiera anul acesta și care este regizată de Tim Burton.

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, Monica Bellucci are la activ două căsnicii. Ea a fost căsătorită cu fotograful Claudio Carlos Basso, în perioada 1990-1994, și cu actorul Vincent Cassel, în perioada 1999-2013. Monica și Vincent au o fiică de 19 ani, pe nume Deva.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni