• PRO TV
  • Andreea Marin, un etalon de eleganță și stil! Vedeta a strălucit din nou pe covorul roșu: „Ne motivezi să ajungem la cea mai bună variantă a noastră!”

Andreea Marin, un etalon de eleganță și stil! Vedeta a strălucit din nou pe covorul roșu: „Ne motivezi să ajungem la cea mai bună variantă a noastră!”

Andreea Marin, un etalon de eleganță și stil! Vedeta a strălucit din nou pe covorul roșu: „Ne motivezi să ajungem la cea mai bună variantă a noastră!”

Andreea Marin a strălucit la propriu și la figurat la cel mai recent eveniment la care a fost invitată. Fosta prezentatoare TV a defilat pe covorul roșu într-o rochie aurie, cu un decolteu încântător.

Gallery

​Andreea Marin a postat câteva imagini de la eveniment și pentru fanii care o urmăresc pe Instagram. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Utilizatorii de social media au fost impresionați de felul în care s-a prezentat „Zâna”, dar și de cea mai nouă schimbare de look. Se pare că vedeta și-a mai deschis puțin nuanța părului, iar culoarea o prinde de minune.

Cu un look fermecător, bucle retro, ruj roșu și rochia aurie accesorizară cu pietricele și pene în partea de jos, Andreea Marin a întors toate privirile.

Vedeta și-a accesorizat ținuta elegantă cu o pereche de sandale cu toc, un clutch și un sacou bej satinat.

„Sunteți chiar „eticheta” frumuseții, eleganței si a rafinamentului în tot ceea ce expuneți!”;

„Superbă, îți stă foarte bine blondă!”;

 „Doamne, cât de elegantă ești. Rochia este foarte frumoasă și model și culoare. Arăți Fantastic!”;

„Superbă din toate punctele de vedere!”;

„Andreea, dacă nu erai un om de televiziune de succes, puteai fi cel mai de succes fotomodel! Ești fabuloasă!”;

„Ce frumusețe de femeie!”;

„Ești superbă, elegantă, distinsă!”;

„Tot mai frumoasă!”;

„Ești super femeie! Strălucești!”;

„Ne motivezi să ajungem la cea mai bună variantă a noastră!”, i-au scris unii dintre urmăritori.

Fosta prezentatoare TV are peste 665.000 de fani pe contul de Instagram, pe care îi ține la curent cu toate proiectele în care se implică. Andreea Marin împărtășește cu aceștia și imagini alături de cei mai speciali oameni din viața ei: fiica Violeta și iubitul Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin, mândră de silueta sa după ce a slăbit 16 kilograme

Andreea Marin a dezvăluit cum a reușit să scape de kilogramele în plus într-un mod sănătos.

„Nu e vorba doar de kilograme. Sunt multe lucruri pe care le-am schimbat. Am înțeles cum funcționează corpul meu la această vârstă, că e diferit de acum 10 sau 20 de ani. Arderile sunt altele, procesele chimice din corpul nostru se modifică odată cu apropierea de această vârstă și e nevoie de o suplimentare. Ai nevoie de o hrană de un anumit fel care să echilibreze situația, sportul contează, dar nu se face oricând”, a spus vedeta.

CITEȘTE ȘI:

​Prin exemplul ei, Andreea Marin inspiră milioane de femei din România. Într-o postare recentă, ea le îndeamnă să fie atente la sănătatea lor. 

„Ai grijă de tine, Femeie! Un crâmpei de timp pentru tine, doar pentru mintea, trupul, sufletul tău. Grijă pentru sănătatea ta. Iubire și pentru tine. Ai nevoie de tine însăți, fii cea mai grijulie prietenă a ta”, a scris ea. 

Fotografii: Instagram @AndreeaMarin

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni