• PRO TV
  • Adrian Minune și-a făcut operație de micșorare a stomacului. Artistul vrea să fie în formă la nunta fiicei sale, Adriana

Adrian Minune și-a făcut operație de micșorare a stomacului. Artistul vrea să fie în formă la nunta fiicei sale, Adriana

Adrian Minune și-a făcut operație de micșorare a stomacului. Artistul vrea să fie în formă la nunta fiicei sale, Adriana

Adrian Minune este hotărât să facă schimbări majore în viața sa. Celebrul artist este foarte preocupat în ultima perioadă de sănătatea sa, dar și de aspectul fizic. Tocmai din acest motiv el a suferit o intervenție de micșorare a stomacului.

Gallery

​Manelistul vrea să fie în formă, pentru că vara aceasta va fi socru mic. Fiica sa cea mică, Adriana, se va căsători pe 14 iulie. Va fi dublă sărbătoare deoarece mezina va face și botezul copilului său.

Adrian Minune și-a dorit să facă această schimbare în viața sa și a recurs la operația de micșorare a stomacului, pe care și-o dorea de foarte mult timp.

Artistul a apelat la seviciile unui medic cunoscut, care a operat-o și pe Teo Trandafir în decembrie 2013.

„Vreau să îi mulțumesc doctorului Copăescu pentru că mă simt foarte bine, extraordinar de bine! Pe 17 aprilie am primul control, sunt super ok, plin de viață, plin de fericire! Aseară am cântat, am cântat foarte bine! După 10 zile am control, mă simt foarte bine!”, a povestit Adrian Minune pe contul său de Instagram.

O astfel de intervenție, numită gastric sleeve, costă la un spital privat de la 3.900 de euro, scrie Click.ro.

Adrian Minune nu s-a oprit cu schimbările aici. El și-a făcut și un tatuaj pe spate, care îl întruchipează pe Iisus și niște scări care urcă spre cer, două păsări, dar și un om care se roagă și care stă la baza scărilor.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni