• PRO TV
  • Smiley și Damian Drăghici au lucrat împreună la o nouă piesă. Cei doi artiști sunt prieteni de 20 de ani: „Ne bucurăm ca doi copii la orice chestie interesantă”

Smiley și Damian Drăghici au lucrat împreună la o nouă piesă. Cei doi artiști sunt prieteni de 20 de ani: „Ne bucurăm ca doi copii la orice chestie interesantă”

Smiley și Damian Drăghici au lucrat împreună la o nouă piesă. Cei doi artiști sunt prieteni de 20 de ani: „Ne bucurăm ca doi copii la orice chestie interesantă”

După 7 ani de la lansarea piesei „În stație la Lizeanu”, Damian & Brothers și Smiley revin cu o nouă colabore. Cei doi artiști au postat câteva imagini de la filmările pentru videoclip și au vorbit despre prietenia lor de 20 de ani.

Gallery

​Smiley și Damian Drăghici au anunțat că, pe 23 aprilie, lansează piesa „S-a furat mireasa”, la care au lucrat împreună.

„Noi zicem că va fi hit-ul verii. Despre ce crezi că e piesa?”, a fost întrebarea adresată fanilor.

Înainte de lansare, cei doi artiști au vorbit într-un interviu despre prietenia lor: 

„Ne-am cunoscut acum vreo douăzeci și ceva de ani în L.A. El avea o coamă neagră ca Sandokan. Era Sandokan exact în carne și oase. La o petrecere ne-am cunoscut în Los Angeles și după aia ne-am revăzut aici. Îmi place spiritul lui”, spune Smiley despre Damian Drăghici. 

Invitat la podcastul lui Damian Drăghici, Smiley a vorbit despre povestea piesei „În stație la Lizeanu”:

„În momentul în care mi-ai propus să fac treaba asta, știi că am fost reticent. Nu e ceva ce-mi vine natural să fac. Și m-am bucurat când mi-ai spus să o fac eu, cam cum o văd eu. Ți-am zis că păstrez asta cu: „Domnișoară, domnișoară, ce program aveți diseară”
și în rest schimb tot, pentru că mi-a venit ideea. Am creat o poveste foarte actuală. E o imagine, o vezi, nu doar o auzi. E una dintre piesele pe care le cânt în concerte și oamenii sar în sus”, a spus cântărețul.

„Am făcut o treabă de suflet amândoi”, a adăugat Damian Drăghici amintind de albul de succes „Damian & Brothers – “GYPSY ROCK/Change or Die” în care a fost inclusă piesa.

Sursă foto: Instagram/ damiandraghici

Vezi și:

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni