• PRO TV
  • Ana-Maria, gravida de 19 ani, ar fi murit după mai multe ore de tortură. Ce-au descoperit medicii legiști

Ana-Maria, gravida de 19 ani, ar fi murit după mai multe ore de tortură. Ce-au descoperit medicii legiști

Ana-Maria, gravida de 19 ani, ar fi murit după mai multe ore de tortură. Ce-au descoperit medicii legiști

Cazul Anei-Maria, o gravidă de 19 ani, care a fost găsită moartă într-o pădure, după opt zile de căutări, a zguduit orașul Orhei din Republica Moldova, dar și întreaga țară vecină. În presa de peste Prut au apărut primele informații despre cauza decesului.

Gallery

Surse din cadrul Centrului de medicină legală au declarat pentru Ziarul de Gardă că pe corpul tinerei însărcinate au fost depistate mai multe semne de tortură.

Medicii legiști au stabilit că moartea tinerei, însărcinată în 7 luni, a survenit din cauza traumei cranio-cerebrale deschise. Ea ar fi fost lovită de mai multe ori cu un obiect dur. Totodată, pe corpul tinerei, au fost depistate semne de tentativă de sufocare și urme de tortură (multiple arsuri cu țigara pe mâini). La brațul stâng au fost depistate și înțepături cu o seringă. Mai mult, tânăra ar fi fost supusă și violenței sexuale, au spus surse din cadrul Centrului de medicină legală pentru zdg.md. 

Corpul neînsuflețit al Anei-Maria a fost depistat într-o pădure din apropierea satului Chițcanii Vechi, raionul Telenești, la 21 km distanță de domiciliul suspectului arestat în acest caz. 

Sursă foto: Facebook 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni