• PRO TV
  • Dovada cutremurătoare care arată că Ana-Maria a fost dusă în casa suspectului, în seara dispariției. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care șoferul pune trupul neînsuflețit al gravidei în portbagajul mașinii sale

Dovada cutremurătoare care arată că Ana-Maria a fost dusă în casa suspectului, în seara dispariției. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care șoferul pune trupul neînsuflețit al gravidei în portbagajul mașinii sale

Dovada cutremurătoare care arată că Ana-Maria a fost dusă în casa suspectului, în seara dispariției. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care șoferul pune trupul neînsuflețit al gravidei în portbagajul mașinii sale

Polițiștii continuă să facă cercetări pentru a se stabili exact contextul în care Ana-Maria a fost omorâtă. Tânăra gravidă în vârstă de 19 ani și-a găsit sfârșitul după ce a urcat în mașina unui necunoscut.

Gallery

​Ana-Maria este tânăra de 19 ani, însărcinată în 6 luni, care a fost găsită moartă la o săptămână după ce iubitul ei i-a semnalat dispariția. Aceasta, originară din Republica Moldova, s-a urcat în mașina unui necunoscut în timp ce se îndrepta spre casă, iar de atunci nimeni nu i-a mai dat de urmă. Ulterior, oamenii legii i-au descoperit cadavrul abandonat într-o zonă forestieră, la doar 21 de kilometri de localitatea Chițcanii Vechi.

În aceeași zi, anchetatorii au făcut tot posibilul pentru a descoperi cine este cel care a luat-o pe Ana-Maria cu mașina. Astfel, a apărut și primul suspect: este vorba despre un bărbat în vârstă de 45 de ani, care în trecut ar fi ocupat funcția de polițist în Republica Moldova. 

​Dovada care arată că Ana-Maria a fost dusă în casa suspectului, în seara dispariției

Bărbatul în vârstă de 45 de ani a fost reținut de oamenii legii și adus la cea mai apropiată secție de Poliție. În fața anchetatorilor, acesta a negat crima și a dezvăluit că, la un moment dat, fata s-ar fi dat jos din mașina lui. Cu toate acestea, imaginile surprinse de camerele de luat vederi au arătat opusul.

Potrivit presei de peste Prut, camerele de supraveghere au surprins perfect momentul în care tânăra a fost adusă în locuința bărbatului, în noaptea tragediei. Următoarea zi, aceleași camere montate în apropiere, au arătat cum acesta ar fi băgat trupul neînsuflețit al Ana-Mariei în porbagajul mașinii sale.

„Organul de urmărire penală prelucrează această versiune. Am confirmat că avem de la casa bănuitul ridicate probe video, pe care într-adevăr se văd asemenea evenimente. În momentul de față, nu pot cu certitudine să afirm că e vorba de fata dispărută, atât timp cât expertiza nu ne-a dat o certitudine, deoarece calitatea este foarte proastă și sunt imagini de noapte. Însă, bănuiala noastră este că anume fata dispărută și învinuitul apar în aceste imagini”, a declarat Ion Munteanu, procuror general interimar, conform protv.md.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni