• PRO TV
  • Primele imagini din locul în care a fost găsită Ana-Maria, tânăra însărcinată dispărută și ulterior descoperită moartă

Primele imagini din locul în care a fost găsită Ana-Maria, tânăra însărcinată dispărută și ulterior descoperită moartă

Primele imagini din locul în care a fost găsită Ana-Maria, tânăra însărcinată dispărută și ulterior descoperită moartă

Au apărut primele imagini din locul în care Ana-Maria a fost găsită fără suflare! Tânăra de 19 ani din Republica Moldova s-a urcat în mașina unui străin, apoi nu s-a mai aflat nimic de ea, până când autoritățile i-au găsit trupul abandonat lângă un lac.

Gallery

​Ana-Maria este tânăra în vârstă de 19 ani, gravidă în șase luni, care a fost dată dispărută pe data de 12 aprilie 2024. Aceasta, chiar înainte să urce în mașina unui necunoscut, a avut o discuție cu iubitul ei, care i-a spus că nu poate să vină după ea, dar își va trimite un prieten să o preia.

Din păcate însă, tânăra a greșit mașina în care s-a urcat și, astfel, nimeni nu a mai putut să îi dea de urmă. La câteva zile de la dispariție, autoritățile au anunțat că i-au găsit trupul neînsuflețit  într-o zonă împădurită, la doar 21 de kilometri de localitatea Chițcanii Vechi.

​Primele imagini cu locul în care Ana-Maria a fost găsită moartă

În presa din Republica Moldova au apărut deja primele imagini din locul în care Ana-Maria a fost găsită fără viață. Cadavrul se afla într-o zonă forestieră, la 21 de kilometri de localitatea Chițcanii Vechi, raionul Telenești.

Corpul tinerei a fost acoperit cu crengi uscate, apoi lăsat în pădure. 

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni