• PRO TV
  • Povestea Magdalenei, tânăra de 22 de ani din Constanța care își caută părinții biologici pe internet: „Sper ca anunțul meu să ajungă la ei”

Povestea Magdalenei, tânăra de 22 de ani din Constanța care își caută părinții biologici pe internet: „Sper ca anunțul meu să ajungă la ei”

Povestea Magdalenei, tânăra de 22 de ani din Constanța care își caută părinții biologici pe internet: „Sper ca anunțul meu să ajungă la ei”

O tânără de 22 de ani, din Constanța, își caută cu disperare părinții biologici. Mesajul ei, postat pe o rețea de socializare a fost distribuit de sute de ori. Mii de români încearcă să o ajute, astfel încât anunțul să ajungă la cei pe care îi caută sau măcar să obțină o informație despre ei.

„Salutări oameni minunați. Sunt situații de viață greu de înțeles și imposibil de judecat și totuși mi-aș dori din tot adâncul sufletului meu să înțeleg povestea destinului meu”, își începe Magdalena mesajul postat pe facebook. 
„Numele meu la naștere a fost Stoican Magdalena și sunt născută la data de 9.02.2002 în CONSTANȚA.
Sunt aici în căutarea părinților mei, știu că se numeau atunci Stoican Viorel și Stoican Violeta. Am crescut în centru 9 luni până când o familie minunată m-a luat acasă în plasament. Pe la vârsta de aproape 9 ani, atunci când ei și-au dat seama cât de mult mă iubeau, au decis să renunțe la rolul de părinți maternali și m-au adoptat, astfel au devenit părinții mei buni. La adopția mea, părinții adoptivi au căutat părinții biologici pentru a semna adopția și au găsit-o pe mama biologică prin Maramureș.
Vă rog, ajutați-mă să îmi cunosc părinții, să știu și eu totul despre mine, să știu de unde am plecat în viață. Știu că forța internetului este uriașă și că prin această pagină există șanse mari, așa că vă rog DISTRIBUIȚI anunțul meu cât mai mult posibil, sperând că o să ajungă și la ei.
De asemenea, mi-aș dori să îmi cunosc și frații, cu siguranță poate au aflat de existența mea pe această lume și poate chiar și ei se gândesc la mine.
Ar fi minunat, emoțiile chiar mă coplesesc și deja mă gândesc la acel moment când o să-i întâlnesc, oare cum va fi? Vă mulțumesc anticipat!”, este mesajul integral al tinerei. 
Informațiile au apărut pe pagina de socializare Copiii niciodată uitați ai României, în data de 20 aprilie. 
Mai mulți români s-au arătat dispuși să o ajute. Majoritatea i-au răspus cu mesaje de încurajare: 

„Dorința ta este atât de intensă încât este aproape sigur că-i vei întâlni! Succes!”;

„Mult succes în demersul tău, pentru liniștea ta!”,

„Am distribuit într-un grup de mămici constănțene, sper să te poată ajuta cineva; 

„Este o doamna pe Facebook care se numește Violeta Stoican și seamănă foarte bine cu acestă fată, apoi scrie că ar fi făcut școală sau ar fi lucrat în Constanța, dar la profil scrie că e din Râmnicu Vâlcea, a scris o tânără. 

„Ne puteți trimite în privat acest profi”, i-au răspuns administratorii paginii de facebook. 

Gallery

Vezi și: 

Sursă foto: Facebook. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni