• PRO TV
  • Ce mai face Petru Buiuca, primul câștigător MasterChef România. În anul 2017, cariera lui a luat o întorsătură impresionantă

Ce mai face Petru Buiuca, primul câștigător MasterChef România. În anul 2017, cariera lui a luat o întorsătură impresionantă

Ce mai face Petru Buiuca, primul câștigător MasterChef România. În anul 2017, cariera lui a luat o întorsătură impresionantă

Petru Buiuca este câștigătorul primului sezon MasterChef România, care a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 50.000 de euro, în anul 2012. Acesta reușise să îi convingă pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătească de faptul că merită marele titlu.

Gallery

La doar un an de când a câștigat primul sezon MasterChef România, Petru Buiuca a decis să continue în această industrie, după ce câștigarea premiului cel mare i-a demonstrat că este mai talentat decât a crezut.

Petru Buiuca a pus bazele a două afaceri de succes

Alături de câțiva prieteni, a deschis primul studio de gătit din București, în anul 2013. Afacerea s-a bucurat de un real succes, doar că, după câțiva ani, Petru Buiuca a decis să o închidă.

În anul 2016, acesta a pus pe picioare o nouă afacere. A înființat o companie care oferea servicii de consultanță cuplurilor care urmau să se căsătorească și care trebuiau să aleagă locația și meniul pentru marele eveniment. După un an, însă, a fost închis.

Citește și:

​Cu toate acestea, începând cu anul 2017, cariera lui Petru Buiuca a luat o întorsătură radicală. Acesta a renunțat la bucătărie și s-a angajat într-o multinațională, unde a ocupat următoarele funcții: Manager de Planificare a Lanțului de Aprovizionare pentru Clienți, Manager de Lanț de Aprovizionare, Manager de Lanț de Aprovizionare pentru Clienți și, în cele din urmă, Manager Senior de Lanț de Aprovizionare pentru Clienți.

MasterChef revine pe micile ecrane

În scurt timp, pe micile ecrane, revine show-ul culinar MasterChef. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor juriza, din nou, preparatele și îi așteaptă la casting pe toți împătimiții de bucătărie și nu numai.

Citește și:

Cei trei chefi așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă în bucătăria din care a început totul și să vadă cine va fi noul MasterChef România.

 

Sursa foto: Captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni