• PRO TV
  • Bărbatul care ar fi ucis-o pe Ana Maria, cerere incredibilă în arest! Ce le-a spus autorităților: „Eu sunt de acord să...”

Bărbatul care ar fi ucis-o pe Ana Maria, cerere incredibilă în arest! Ce le-a spus autorităților: „Eu sunt de acord să...”

Bărbatul care ar fi ucis-o pe Ana Maria, cerere incredibilă în arest! Ce le-a spus autorităților: „Eu sunt de acord să...”

Presupusul criminal al Anei Maria, tânăra gravidă în șase lui din Onorhei, Republica Moldova, se află în arestul Poliției. Recent, avocatul bărbatului a făcut o serie de declarații, menționând, printre altele, și ce doleanțe are clientul său!

Gallery

​Ana-Maria, o tânără din Onorhei, Republica Moldova, a sfârșit tragic după ce pe data de 12 aprilie a fost luată la ocazie de un bărbat în vârstă de 45 de ani. Trupul fetei de 19 ani, însărcinată în șase luni, a fost găsit în apropierea unui iaz, la 21 de kilometri de localitatea Chițcanii Vechi.

Bărbatul suspectat că a ucis-o pe tânăra gravidă se află în custodia Poliției, iar jurnaliștii de la Life Moldova l-au contactat pe avocatul lui. Potrivit acestuia, presupusul criminal susține că este nevinovat și solicită șă fie supus unui test poligraf pentru a demonstra că nu are nicio legătură cu uciderea fetei de 19 ani.

„Noi am solicitat chiar și să fie efectuat testul poligraf, deoarece dumnealui a spus: dacă persoanele consideră că eu am comis o infracțiune, eu sunt de acord să trec prin poligraf. La momentul de față, nu s-a trecut poligraful. El este de acord și astăzi să meargă la poligraf. Eu singur nu știu.

Poate el și persoana respectivă ne poate induce în eroare pentru că noi nu suntem Dumnezeu. Adică este de acord să dea declarații. Totul e ok. O să se expună probele care vor fi administrate la momentul examinării”, a declarat avocatul bărbatului, potrivit sursei amintite.

Conform raportului INML, Ana-Maria a suferit traume cranio-cerebrale, iar pe corpul acesteia s-au descoperit mai multe semne de tortură, precum multiple arsuri cu țigara pe mâini.

„Este vorba despre un caz tragic, inițial a fost pornită o urmărire penală pe faptul răpirii unei persoane. Datorită efortului angajaților poliției, în comun cu cei ai procuraturii, precum și a voluntarilor s-a reușit, din păcate, găsirea corpului neînsuflețit al victimei. Avem primele concluzii neoficiale, pe care este pornită o cauză penală pe faptul de omor.

Potrivit primelor informații pe care le avem, decesul a survenit în rezultatul unei traume cranio-cerebrale. Urmează ca expertiza să răspundă la mai multe întrebări, inclusiv dacă sunt și alte leziuni corporale în legătură cu decesul și dacă există substanțe psihotrope în sângele victimei”, a declarat Procurorul General Ion Munteanu, potrivit Unimedia.info.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni