• PRO TV
  • Mama Anei-Maria, tânăra însărcinată care a fost ucisă la Orhei, a cedat la înmormântare! Femeia i-a transmis un mesaj criminalului: „Să fie pedepsit grav!”

Mama Anei-Maria, tânăra însărcinată care a fost ucisă la Orhei, a cedat la înmormântare! Femeia i-a transmis un mesaj criminalului: „Să fie pedepsit grav!”

Mama Anei-Maria, tânăra însărcinată care a fost ucisă la Orhei, a cedat la înmormântare! Femeia i-a transmis un mesaj criminalului: „Să fie pedepsit grav!”

Ana-Maria, tânăra de 19 ani care a murit la Orhei, a fost condusă astăzi pe ultimul drum. Sute de persoane s-au adunat pentru a-i aduce fetei un ultim omagiu.

Gallery

​Ana-Maria și-a pierdut viața într-un mod tragic. Tânăra de 19 ani care era însărcinată în 6 luni a urcat în mașina unui străin pe data de 12 aprilie 2024, iar de atunci nimeni nu i-a mai dat de urmă. Opt zile mai târziu, autoritățile i-au găsit trupul neînsuflețit într-o zonă împădurită, la doar 21 de kilometri de localitatea Chițcanii Vechi, în apropierea casei șoferului. 

Astăzi, 24 aprilie 2024, Ana-Maria a fost condusă pe ultimul drum. La ceremonie s-au adunat sute de persoane care au cunoscut-o și care au dorit să îi aducă un ultim omagiu. 

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS IMAGINI DE LA ÎNMORMÂNTARE

Mama Anei-Maria este devastată de durere și încă nu poate realiza faptul că singura ei fiică s-a stins din viață. Aceasta a cedat la înmormântare și a făcut o serie de declarații dure:

„Noi dorim să fie pedepsit foarte grav nu așa cum au spus că va fi de la zece la 20 de ani. Asta puțin îi dă Dumnezeu așa pedeapsă, trebuie mai mult.

În primul rând, el poate să stea acolo, dar eu copilul meu l-am pierdut și nu aș dori să iasă la libertate și să facă mai departe cum a făcut acum”, a declarat mama Anei-Maria, potrivit tv8.md.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni