• PRO TV
  • Eva Măruță, primul premiu pentru cariera cinematografică: “Nu știu cum să vă spun cât de fericită sunt!”

Eva Măruță, primul premiu pentru cariera cinematografică: “Nu știu cum să vă spun cât de fericită sunt!”

Eva Măruță, primul premiu pentru cariera cinematografică: “Nu știu cum să vă spun cât de fericită sunt!”

Eva Măruță și-a făcut debutul în actorie cu rolul din filmul Tati Part-Time, iar acum încep să vină și recompensele. Micuța vedetă a fost premiată în cadrul primei ediții a Premiilor Unica cu trofeul “Young Star”, iar “Tati Part-Time” a fost desemnat “Best Movie”.

Eva a fost însoțită la eveniment de întreaga familie. “A pornit totul ca o joacă: „ce-ar fi dacă?” și iată că filmul “Tati Part-Time” a ajuns la sufletele voastre! Am fost invitată la Gala Unica și am primit acest premiu, ”Young Star”. Și filmul a fost premiat, ”Best Movie”. Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în acest proiect, am format o echipă grozavă! Nu știu cum să vă spun cât de fericită sunt!”, a spus Eva Măruță pe pagina ei de Instagram.

Ca un adevărat star de cinema, Eva și-a prezentat ținuta pentru gala Unica într-un clip postat de tatăl ei pe Instagram. Micuța a purtat o rochie verde din dantelă, în timp ce Andra a ales un outfit negru.

Tati Part-Time a fost pe locul întâi în Box Office-ul din România, imediat după lansare.

Comedia din regia Letiției Roșculeț urmăreşte relaţia dintre Iustin, interpretat de actorul Alex Bogdan şi fina lui Maya, pusă în scenă de Eva Măruţă.

Gallery

Iustin (Alex Bogdan) este avocat, însă visul lui carieristic pentru care a făcut aproape orice compromis necesar este pus în pericol odată cu apariția Mayei (Eva Măruță), fina lui de 8 ani, de care află intempestiv că trebuie să aibă grijă, deși nu se pricepe deloc cu copiii. Viața lui Iustin este dată peste cap, însa nici Maya nu este încântată de noul ei "tati part-time". Vă face față Iustin la acest nou tip de parentig gentil de care nu are idee cu ce se mănâncă?

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni