• PRO TV
  • Prima imagine cu chipul iubitului Ioanei Grama! Cum arată Gabriel. Influencerița l-a ținut ascuns de ochii curioșilor până acum

Prima imagine cu chipul iubitului Ioanei Grama! Cum arată Gabriel. Influencerița l-a ținut ascuns de ochii curioșilor până acum

Prima imagine cu chipul iubitului Ioanei Grama! Cum arată Gabriel. Influencerița l-a ținut ascuns de ochii curioșilor până acum

Ioana Grama este una dintre cele mai apreciate creatoare de conținut din mediul online. După divorțul de Alex Țăgureanu, tatăl fiicei sale, tânăra a început o relație cu Gabi, pe care l-a ținut departe de ochii curioșilor până acum.

Gallery

​Ioana Grama, prima imagine cu chipul iubitului său

Ioana Grama, 31 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Gabi, un prosper om de afaceri din Cluj, cu nouă ani mai mare decât ea.

După divorțul de tatăl Ayanei, influencerița și-a găsit liniștea lângă milionarul clujean, deși au fost despărtiți o perioadă, se pare că Ioana s-a întors tot în brațele bărbatului care a ajutat-o să se maturizeze în ultimii ani.

Recent, bruneta a plecat într-o vacanță exclusivistă în Bali, fiind însoțită, bineînțeles, de iubitul său, dar și de Ayana.

Citește și:

Ioana Grama este foarte activă pe Instagram, acolo unde postează tot ce se întâmplă în viața ei. Plecată în vacanță, aceasta a publicat mai multe filmulețe, printre care și câteva din aeroport, însă, în unul dintre ele se poate observa si chipul lui Gabi, pe care l-a ținut ascuns de ochii curioșilor până acum. VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO

În filmulețul postat de influenceriță Gabi apare alături de Ayana, micuța fiind extrem de fericită, semn că se înțelege de minune cu partenerul mamei sale.

Citește și: 

​După divorț, Ioana a decis să fie mult mai discretă cu viața ei amoroasă, motiv pentru care nu s-a afișat în mediul online cu iubitul său.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni