• PRO TV
  • Drama actorului Tim Curry! Cum a ajuns majordomul din „Singur Acasă 2” țintuit într-un scaun cu rotile. Imagini rare, surprinse recent de paparazzi

Drama actorului Tim Curry! Cum a ajuns majordomul din „Singur Acasă 2” țintuit într-un scaun cu rotile. Imagini rare, surprinse recent de paparazzi

Drama actorului Tim Curry! Cum a ajuns majordomul din „Singur Acasă 2” țintuit într-un scaun cu rotile. Imagini rare, surprinse recent de paparazzi

Vi-l amintiți cu siguranță pe majordomul „nesuferit” din „Singur Acasă 2 – Pierdut în New York”. Puțini știu că Tim Curry, actorul care i-a dat viață personajului Dl. Hector, s-a retras de câțiva ani din viața publică și este țintuit într-un scaun cu rotile.

Gallery

​Englezul este cunoscut și pentru rolurile sale din „IT”, „Saving Santa” sau „The Rocky Horror Show”.

Tim Curry a împlinit recent 78 de ani, iar paparazzi l-au surprins pe o străduță din Los Angeles. În imaginile rare, scaunul cu rotile al actorului era împins de un prieten, în timp ce el pufăia de zor dintr-o țigară. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Tim Curry a suferit un accident vascular cerebral în 2012 și de atunci a fost văzut foarte rar în public.

Cu un an înainte de atacul cerebral, el s-a retras din producția „Rosencrantz And Guildenstern Are Dead” invocând ca motiv sănătatea precară. Daily Mail scria atunci că acesta ar fi suferit atacuri de astm cu simptome debilitante în urma unei infecții toracice.

De la accidentul vascular cerebral din 2012, Tim folosește un scaun cu rotile pentru a se deplasa.

Chiar dacă este imobilizat într-un scaun cu rotile, Curry nu a renunțat la Hollywood, însă în ultimii ani a făcut doar actorie vocală.

Printre proiectele de televiziune la care s-a alăturat se numără Star Wars: The Clone Wars (a dat voce cancelarului Palpatine/Darth Sidious), Wonder Pets (Tin Man), Ben 10: Omniverse (Dr. Joseph Chadwick, Stage Manager) și Over The Garden Wall (Auntie Whispers). Tim s-a întors chiar și vocea rolului său legendar Dr. Frank-N-Furter în Rocky Horror Show din 2020: Livestream Theater.

În 2015, actorul a apărut pe covorul roșu în scaun cu rotile la cea de-a 19-a ediție a galei „Actors Fund Tony Awards”.

Mă simt bine și abia aștept”, a declarat el pentru Los Angeles Magazine, referindu-se la premiul organizației pentru întreaga carieră pe care urma să îl primească. „Am făcut câteva acțiuni de binefacere pentru Actors Fund și cred că este o organizație minunată”, a mai adăugat el.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni