• PRO TV
  • Se apropie de suta de kg, dar e una din cele mai dorite femei din showbiz. Cel mai hot model plus size, apariție provocatoare în bikini

Se apropie de suta de kg, dar e una din cele mai dorite femei din showbiz. Cel mai hot model plus size, apariție provocatoare în bikini

Se apropie de suta de kg, dar e una din cele mai dorite femei din showbiz. Cel mai hot model plus size, apariție provocatoare în bikini

Are 36 de ani, 3 copii și o carieră de succes în modelling – Ashley Graham este unul dintre cele mai apreciate modele plus size, câștigând sume impresionante din jobul ei ca model. Deși se apropie de 100 kg, mămică nu duce lipsa de admiratori, iar formele ei voluptoase primesc mii de complimente pe rețelele de socializare.

Aflată într-o vacanță în sudul Frantei, Ashley și-a încântat fanii de pe Instagram cu câteva imagini în costum de baie, în care se mândrește cu bronzul ei de St. Tropez. Îmbrăcată într-un costum de baie întreg, verde, cu imprimeu floral, modelul a pozat senzual pe balconul camerei de hotel.

Fanii i-au făcut o mulțime de complimente:“Doamne, ce femeie frumoasă!”, “Ești o zeiță!”

Ashley Graham este căsătorită cu Justin Ervin din 2010 și împreună au 3 copii, gemeni în vârstă de 2 ani, și un băiețel cu un an mai mare.
Ca model plus size, a apărut în cele mai apreciate reviste de moda: Vogue și Harper’s Bazaar și a pozat și în costum de baie în Sports Illustrated.

Deși are doar 36 de ani, modelul apelează încă de acum la proceduri anti-îmbătrânire. Aceasta le-a dezvăluit fanilor ei că a descoprit un remediu chinezesc care ar putea lua cu succes locul botoxului. Gua sha sau kerokan este o practică de medicină tradițională chineză în care un instrument este folosit pentru a “răzui” pielea oamenilor pentru a produce pete ușoare.

Gallery

“Am văzut atâtea feye care fac Gua Sha greșit, însă eu am cea mai bună profesoară din lume. Se numește Sandra Lanshin și este și acupuncturistă mea. Dacă intrați la ea pe TitkTok, vă vă arăta exact cum să faceți. Nu mai aveți nevoie de fillere, dacă folosiți Gua Sha. Îi spun tot timpul că ea e Botoxul meu”, a spus Ashley Graham.

După ce a născut gemenii, a recunoscut că a trecut prin cea mai dificilă perioadă din viața ei. Acum își propune să înfrunte greutățile cu zâmbetul e buze: “Degeaba mănânci curat, alimente sănătoase și faci sport dacă trăiești într-o casă tristă și ești mereu stresat. Bucuria și râsul sunt pe primul loc în familia mea”.

​Sursa foto: PROFIMEDIA

“După naștere, a trebuit să învăț să îmi iubesc din nou corpul. Înainte eram un sex symbol, acum sunt o mășînă de făcut copii plină de vergeturi”, a spus vedeta.

Ashley și-a învins temerile și a postat o imagine cu burta sa cu vergeturi pe rețelele de socializare. Apoi și-a găsit liniștea. “După ce am postat acea imagine, am reușit să găsesc din nou pacea - cu mine și cu corpul meu. Nașterea a fost incredibilă, însă experiență de după a fost copleșitoare. Multă vreme nici nu am putut să merg ca lumea, dar să mai fac și sport… Tremuram, nu mă regăseam…Plănuisem să mă întorc la munca după 8 săptămâni, dar eram un dezastru. Când mă uitam în oglindă, încă păream însărcinată”, a spus Ashley.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni