• PRO TV
  • Britney Spears, în pragul unei noi crize: este “complet disfuncțională și în pericol să ajungă falită”

Britney Spears, în pragul unei noi crize: este “complet disfuncțională și în pericol să ajungă falită”

Britney Spears, în pragul unei noi crize: este “complet disfuncțională și în pericol să ajungă falită”

La doi ani și jumătate de când și-a recăpătat libertatea de sub tutela tatălui ei, Britney Spears trece printr-o nouă criză. Artista și-a șters de curând pagina de Instagram, unde adesea posta imagini controversate, iar prietenii ei susțin că este “complet disfuncțională” și “la un pas să ajungă falită”.

Britney și-a șters Instagramul după ce, mai întâi, a lansat un nou atac la adresa familiei sale. Aceasta s-a plâns că are mari probleme cu spatele, ajungând apoi să dea vin ape familia ei pentru toate nedreptățile din viața sa.

„Trebuie să fac acupunctură în fiecare zi din viața mea de acum înainte!!! Cuvintele și gândirea prea intensă înrăutațesc totul!!! Dacă oamenii ar ști cum a trebuit să mă târăsc până ușă!! Familia mea m-a rănit!!! Nu a existat dreptate și probabil nu va exista niciodată”, a scris Britney pe Instagram, înainte să își șteargă contul, pe care, însă, l-a reactivat în aceeași zi.

Apropiați ai lui Britney susțin că aceasta suferă de „modificări șocante și radicale ale dispoziției” și a devenit din ce în ce mai izolată.

Gallery

Acum, apropiații spun că lui Britney îi era mai bine sub tutela tatălui ei. “Restricțiile erau acolo pentru a o proteja. Ea nu mai este protejată”.

Vedeta ar fi, de asemenea, în pericol de a-și irosi averea de 60 de milioane de dolari după ce a plătit peste un milion de dolari pentru fiecare dintre călătoriile ei lunare în Polinezia Franceză și Hawaii.

Aparent, Britney cheltuiește o avere pe avioane private și pe resorturi de cinci stele pentru vacanțele sale.
Acum starea sănătății ei psihice este analizată de specialiști. Site-ul TMZ a cerut părerea unui medic, Dr. Charles Sophy:
“Nu mă surprinde deloc vestea, deoarece tutela a existat cu un motiv… Când ai o boală mintală de acest nivel, ai nevoie de acest tip de structură, de supraveghere și, cel mai important, de medicamente”, a spus Sophy.

Gallery

Spears a intrat sub tutelă pe 1 februarie 2008, judecătorul Reva Goetz numindu-i pe tatăl ei, James „Jamie” Spears, și pe avocatul Andrew M. Wallet, drept conservatori.

Acest lucru s-a întâmplat după ce Britney a refuzat să renunțe la custodia fiilor ei cu fostul soț, Kevin Federline, și a fost internată la secția de psihiatrie a Centrului Medical Ronald Reagan UCLA.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni