• PRO TV
  • Cu cine va petrece CRBL Paștele. Unde pleacă artistul de sărbători: „Ca de obicei…”

Cu cine va petrece CRBL Paștele. Unde pleacă artistul de sărbători: „Ca de obicei…”

Cu cine va petrece CRBL Paștele. Unde pleacă artistul de sărbători: „Ca de obicei…”

Este primul an în care CRBL va petrece Paștele fără Elena, fosta soție. Cei doi și-au spus adio în urmă cu o lună. Unde va petrece artistul sărbătorile?

Gallery

CRBL și Elena au decis să se despartă după 16 ani de relație, anunțul a fost făcut chiar de celebrul artist. Cei doi au tratat despărțirea într-un mod discret și rezervat, fără să ofere detalii din culisele separării lor.

Citește și:

Unde pleacă CRBL de Paște

După separarea de soția sa, CRBL a rămas în casa în care au locuit, în timp ce Elena s-a mutat cu fiica lor într-un apartament din București. Artistul păstrează constant legătura cu fiica lui, chiar dacă nu mai locuiesc împreună.

Recent, într-un interviu pentru un post TV, CRBL a dezvăluit puțin din planurile pe care le are pentru perioada Sărbătorilor Pascale. Artistul intenționează să petreacă sărbătorile alături de familia sa în Pitești, așa cum face în fiecare an.
CRBL vrea să sărbătorească Paștele într-un mod liniștit și fără a exagera cu preparatele tradiționale. Are de gând să ia o pauză de la muncă, după care va reveni la treabă.

„Ca de obicei… acasă la Pitești, cu familia. Vom mânca ponderat, să nu exagerăm, din tradiționalele bucate românești și cam atât. Un pic de pauză, după aia revenim la muzică”, a spus el, potrivit spynews.ro.

Citește și: 

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni