• PRO TV
  • Unde s-a mutat CRBL după ce a divorțat de soția lui, Elena! Paparazzi l-au surprins când se întorcea de la o petrecere cu vedete

Unde s-a mutat CRBL după ce a divorțat de soția lui, Elena! Paparazzi l-au surprins când se întorcea de la o petrecere cu vedete

Unde s-a mutat CRBL după ce a divorțat de soția lui, Elena! Paparazzi l-au surprins când se întorcea de la o petrecere cu vedete

CRBL a fost surprins de paparazzi, la scurt timp după ce a anunțat că a divorțat de mama copilului său, Elena. Acesta a fost văzut plecând de la o petrecere de fițe și ducându-se într-un cartier din București.

Gallery

​CRBL este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din toate timpurile, acesta făcându-se remarcat la începutul anilor 2000, atunci când lansa HIT după HIT. Anii au trecut, iar cântărețul a rămas relevant atât datorită pieselor sale, cât și grație aparițiilor în diverse show-uri TV, precum Survivor. 

Dacă pe plan profesional lucrurile merg extrem de bine pentru artist, în viața personală nu este totul atât de roz. În urmă cu doar câteva săptămâni, artistul a anunțat că el și soția lui, Elena, divorțează. Această veste i-a luat prin surprindere pe fani, mai ales că cei doi formau unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc:

Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață.

Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei. Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună.

În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru. Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile. Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena”, a fost anunțul artistului, în mediul online.

CITEȘTE ȘI:

​Unde s-a mutat CRBL după divorțul de Elena

CRBL a fost surprins de paparazzi CANCAN după ce a plecat de la ziua de naștere a Andei Adam. Cântărețul a urcat într-un taxi, însă nu s-a dus la locuința lui din Otopeni, ci a mers într-un cartier din sectorul 2 al Capitalei.

Mai exact, artistul a coborât din taxi în fața unui bloc din Pantelimon, apoi a urcat de unul singur în apartamentul în care, potrivit jurnaliștilor menționați anterior, s-a mutat după divorț.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni