• PRO TV
  • Horoscop zilnic 2 mai 2024. Fecioarele găsesc un remediu pentru problema de sănătate, Racii scapă de niște frici sau dependențe

Horoscop zilnic 2 mai 2024. Fecioarele găsesc un remediu pentru problema de sănătate, Racii scapă de niște frici sau dependențe

Horoscop zilnic 2 mai 2024. Fecioarele găsesc un remediu pentru problema de sănătate, Racii scapă de niște frici sau dependențe

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 2 mai 2024.

Berbec

De astăzi Pluton, planeta transformărilor profunde, își începe mișcarea retrogradă prin sectorul asociat relațiilor de prietenie, activităților profesionale și proiectelor pe termen lung, care vor intra într-un proces de revizuire. Urmează o perioadă cu transformări privind aspirațiile și este posibil să renunți la prietenii sau anturajul care-ți blochează evoluția.

Taur

Pluton, planeta transformărilor profunde, își începe de astăzi mișcarea retrogradă și urmează o perioadă cu revizuiri a planurilor legate de carieră. Posibil să fie nevoie să faci o schimbare a modului în care abordezi activitățile profesionale, relațiile cu superiorii și-ți setezi obiective. Posibil te gândești de o perioadă mai mare de timp să faci o schimbare, însă acum vei lua ofertele în calcul.

Gemeni

Începând de astăzi, Pluton, planeta transformărilor profunde, intră în mișcare retrogradă și urmează o perioadă, în care îți vei reevalua principiile de viață, idealurile, evoluția și dezvoltarea personală, dar și preocupările pentru începerea unor cursuri de perfecționare sau efectuarea unor călătorii.

Rac

Cu Pluton în mișcare retrogradă, de astăzi, prin casa avantajelor financiare, urmează o perioadă în care este vizată administrarea banilor, pe care îi obții din alte surse decât salariul, banii deținuți împreună cu partenerul, dar și moștenirile sau datoriile/creditele. Posibil să fie nevoie să-ți revizuiești niște principii legate de aceste domenii, dar și în raport cu partenerul, privind relația intimă. De asemenea, poți reuși, în perioada următoare, să înțelegi niște emoții, să scapi de niște frici sau dependențe.

Leu

Cu Pluton, planeta transformărilor profunde, în mișcare retrogradă prin casa relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale, urmează o perioadă de transformări legate de relații, o reevaluare și revizuire a modului în care abordezi relațiile personale sau cele profesionale.

Fecioară

Dacă te-ai confruntat cu probleme de sănătate, începând de astăzi, odată cu mișcarea retrogradă a lui Pluton prin casa muncii și sănătății, urmează o perioadă în care poți găsi un remediu sau sursa unor dezechilibre. Posibil să fie nevoie să-ți schimbi abordarea, să începi o transformare interioară, să-ți reevaluezi sistemul de credințe. De asemenea, îți revizuiești proiectele profesionale și te gândești la o avansare.

Balanță

Cu Pluton, planeta transformărilor profunde, în mișcare retrogradă, de astăzi, prin casa iubirii, aventurilor romantice, copiilor, urmează o perioadă în care ești invitat să-ți analizezi sentimentele, dar și modul în care le exprimi sau manifești în relația cu persoanele dragi. Posibil, în următoarea perioadă, să faci o schimbare și să ai mai multă inspirație într-un proiect creativ, valorificarea unui talent.

Scorpion

Cu Pluton, guvernatorul tău, în mișcare retrogradă, de astăzi, prin sectorul asociat casei, rădăcinilor, părinților și administrării patrimoniului, urmează o perioadă de reevaluări, revizuiri a relațiilor de familie și patrimoniului, dar și de transformări profunde. Posibil să te întorci în trecut, să afli niște informații, cu scopul să-ți vindeci o trauma, să mergi pe o cale, în care să evoluezi din punct de vedere spiritual.

Săgetător

Începând de astăzi, Pluton, planeta transformărilor profunde, intră în mișcare retrogradă și urmează o perioadă în care vei fi interest să înveți, să te informezi, să-ți schimbi modul de comunicare, transmitere a informațiilor, dar și de relaționare cu ceilalți. S-ar putea să participi la cursuri, care pot avea ca scop transformarea mentalităților și a concepțiilor de viață.

Capricorn

Cu Pluton, planeta transformărilor profunde, în mișcare retrogradă, de astăzi, intri într-o perioadă de reevaluări a sectorului financiar. Îți poți schimba mentalitatea și abordarea în relația cu banii, câștigarea și cheltuirea lor, dar și privind stima de sine, încrederea în forțele proprii.

Vărsător

Începând de astăzi, Pluton intră în mișcare retrogradă prin zodia ta, respectiv casa personalității și începe o reevaluare a acțiunilor, privind mentalitățile și convingerile de viață. Pluton, planeta transformărilor profunde, este și voința divină, așa că te va îndrepta spre o evoluție spirituală.

Pești

Cu Pluton, planeta transformărilor profunde, în mișcare retrogradă, de astăzi, începe o perioadă de reevaluări a trecutului. Chiar dacă vei avea momente în care ai nevoie să fii singur, să stai izolat, folosește-le pentru a analiza și revizui acțiunile din trecut, să elimini niște tipare pentru a putea evolua din punct de vedere spiritual.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni