• PRO TV
  • Cu adevărat “femeia fantastică”! Cum arată la 72 de ani actrița care a jucat pentru prima oară rolul Wonder Woman

Cu adevărat “femeia fantastică”! Cum arată la 72 de ani actrița care a jucat pentru prima oară rolul Wonder Woman

Cu adevărat “femeia fantastică”! Cum arată la 72 de ani actrița care a jucat pentru prima oară rolul Wonder Woman

Multora dintre noi, personaje precum Xena, Hercule sau Femeia fantastică ne-au făcut copilăria mai frumoasă. Dacă acum noua generație asociază rolul “Wonder Woman” cu Gal Gadot, generația 40+ o are în minte pe superba Lynda Carter.

Serialul Femeia Fantastică a rulat la ABC între anii 1975-1979, aducându-i Lindei expunere mediatică uriașă. În România, a fost difuzat în anii '90.

În vârstă de 72 de ani, “Femeia fantastică”, varianta “originală”, arată senzațional! Lynda Carter și-a făcut apariția la un dineu la Casa Albă, impresionând cu forma fizică excepțională, dar și cu eleganța și rafinamentul ei.
Îmbrăcată într-o rochie albastru navy, cu umerii goi, accesorizata cu bijuterii opulente și o blăniță decorativă în jurul umerilor, Lynda a bifat o apariție perfectă.

Gallery

Lynda nu impresionează doar pe covorul roșu sau la evenimente speciale, ci și în viață de zi cu zi: are un stil vestimentar cool și poate fi ușor confundată cu o femeie mult mai tânără.

“Oamenii încă mă recunosc pe stradă că fiind “Femeia fantastică”. Nu cred că m-am schimbat atât de dramatic. Nu m-am operat… deci arăt exact că mine, dar mai bătrână. Iar motivul pentru care nu mi-am făcut nicio operație estetică este pentru că îmi e frică. E înfricoșător, pentru că am văzut unele cu adevărat urâte”, a spus vedeta într-un interviu.

​Sursa foto:

Getty Images

Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni