• PRO TV
  • Internauții au numit-o „Nunta secolului”! Cine e miliardarul care s-a însurat chiar lângă piramidele din Egipt! Imagini fabuloase de la petrecerea la care s-au distrat bogații lumii

Internauții au numit-o „Nunta secolului”! Cine e miliardarul care s-a însurat chiar lângă piramidele din Egipt! Imagini fabuloase de la petrecerea la care s-au distrat bogații lumii

Internauții au numit-o „Nunta secolului”! Cine e miliardarul care s-a însurat chiar lângă piramidele din Egipt! Imagini fabuloase de la petrecerea la care s-au distrat bogații lumii

Ankur Jain are 34 de ani și este un guru în domeniul tehnologiei. Americanul, care a făcut deja primul miliard de euro și se numără printre cei mai bogați tineri din topul Forbes, s-a însurat zilele trecute cu aleasa inimii sale, o fostă luptătoare WWE (wrestling) pe nume Erika Hammond.

Gallery

​Cei doi îndrăgostiți erau cât pe ce să rateze petrecerea de nuntă și asta pentru că au avut probleme cu avionul privat cu care s-au întors din Africa de Sud, acolo unde au petrecut 3 zile într-un safari de lux alături de familie și prieteni apropiați.

Miliardarul Ankur Jain și Erika Hammond s-au căsătorit în Egipt, iar ceremonia fastuoasă a avut loc chiar în fața Marelui Sfinx de la Giza. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Potrivit Daily Mail, nunta celor doi îndrăgostiți a costat câteva milioane de euro. Mireasa de 33 ani, care în prezent este antrenoare de fitness, a povestit pentru publicația citată mai sus că pregătirile pentru nuntă au durat mai mult de un an.

De asemenea, ea a vorbit despre unele dintre neajunsurile pe care le-a presupus găzduirea unei astfel de eveniment extravagant, printre care „gestionarea mai multor fusuri orare” și faptul că nu a avut nicio nuntă similară de la care să se inspire.

 Erika și Ankur s-au logodit în noiembrie 2022. „Când a venit anul 2023 am început să ne gândim cum am putea crea o nuntă care să fie specială pentru noi, familia noastră și prietenii apropiați”, a dezvăluit ea.

În ceea ce privește motivul pentru care au ales Egiptul ca loc pentru ziua lor cea mare, Erika a explicat că această țara deține un loc foarte special în inimile amândurora.

„Ankur a fost în Egipt în copilărie și în adolescență cu familia sa și mi-a vorbit mereu despre aceste călătorii și despre cât de mult l-au inspirat”, a spus mireasa. La începutul anului 2023, ea a povestit că logodnicul ei a dus-o în Egipt, unde au explorat Sfinxul și Piramidele și instantaneu s-a îndrăgostit de acest loc.

„Atunci am știut și eu cât de special era Egiptul”, a povestit antrenoarea de fitness. În timpul acelei călătorii, l-au întâlnit și pe cel mai mare egiptolog din lume și prieten de familie apropiat al lui Ankur, Dr. Zahi Hawass, care a și oficiat nunta.

A fost o onoare imensă”, a adăugat mireasa lui Ankur.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Ankur Jain (@ankurjain)

Îndrăgostiții au avut parte de un foc de artificii spectaculos, iar celebrul Robin Thicke s-a numărat printre artiștii care au cântat la petrecere. Mireasa a schimbat două rochii, una mai spectaculoasă ca alta. Petrecerea a avut loc la Palatul Muhammed Ali din Cairo, cu dansatoare din buric, fachiri și un bazar de cumpărături pentru invitați.

Cuplul a postat mai multe imagini de la party pe conturile de Instagram. „Pare totul desprins dintr-un vis!”, „A fost cu siguranță nunta secolului!”, „Așa nuntă nu s-a mai văzut”, au scris unii dintre urmăritori.

Fotografii: Instagram @bottega53

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni