• PRO TV
  • Care este cea mai mare dorință pe care Daniela Crudu o are pentru fiul ei. Vedeta a născut a doua oară, chiar în ziua de Paște: „Sunt sigură că o să fie frumos”

Care este cea mai mare dorință pe care Daniela Crudu o are pentru fiul ei. Vedeta a născut a doua oară, chiar în ziua de Paște: „Sunt sigură că o să fie frumos”

Care este cea mai mare dorință pe care Daniela Crudu o are pentru fiul ei. Vedeta a născut a doua oară, chiar în ziua de Paște: „Sunt sigură că o să fie frumos”

Daniela Crudu trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei, deoarece, de două zile, este și mamă de băiat. Chiar în ziua de Paște, fosta asistentă de televiziune și-a adus pe lume băiețelul, la doar un an și patru zile de când a născut primul copil.

Gallery

Anul trecut, pe data de 1 mai, Daniela Crudu devenea mămică, aducând pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Anul acesta, pe data de 5 mai, fosta asistentă de televiziune a născut a doua oară, de data aceasta, având un băiețel.

Daniela Crudu a născut un băiețel

Daniela Crudu traversează, fără doar și poate, cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Aceasta are fetiță și băiețel și se bucură la maximum de tot ceea ce viața i-a dat să trăiască.

În urmă cu doar câteva săptămâni, când se afla pe ultima sută de metri cu sarcina, Daniela Crudu mărturisea, în urma unei ecografii, că speră ca băiețelul să semene cu ea, deoarece fetița, primul ei copil și al iubitului său, seamănă cu el.

Citește și:

​Cu toate acestea, fosta asistentă de televiziune a mărturisit că ceea ce își dorește cel mai mult pentru copiii ei este ca aceștia să fie sănătoși, deoarece sănătatea este cea mai importantă.

„Eu, de data asta, sper să semene cu mine, că seamănă cu el fetița, e leită, leită. La ecografie, acum, se vede tot: mânuțele, forma nasului, tot. Fata, exact cum am văzut-o la ecografie, era la fel, la fel ca el(...)

Mie mi se pare că, la năsuc, seamănă cu mine, dar, la buze, parcă tot așa, cu el seamănă(...) Sunt sigură că o să fie frumos, că și fetița este superbă, dar clar cel mai important este să fie sănătos”, a spus Daniela Crudu, în cadrul unui interviu.

Daniela Crudu a născut prematur

Prima sarcină a Danielei Crudu a fost una cu probleme, motiv pentru care, a fost nevoită să nască prematur. Deși nu mai avea mult până la termen, experiența a fost una îngrijorătoare, dar totul a decurs conform planului și a fost externată după aproximativ o săptămână.

Citește și:

„Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență, că nu mai mișca fetița. Eu aveam probleme, că aveam sarcina joasă”, a mărturisit Daniela Crudu, în cadrul unei emisiuni televizate.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni