• PRO TV
  • Ce spune soțul Nicoletei Luciu despre divorț. Zsolt Csergo a rupt tăcerea: „Viața nu este mai liniștită...”

Ce spune soțul Nicoletei Luciu despre divorț. Zsolt Csergo a rupt tăcerea: „Viața nu este mai liniștită...”

Ce spune soțul Nicoletei Luciu despre divorț. Zsolt Csergo a rupt tăcerea: „Viața nu este mai liniștită...”

Mariajul Nicoletei Luciu cu Zsolt Csergo este în impas? Cei doi sunt căsătoriți de 12 ani și au patru copii împreună. Ce spune omul de afaceri despre o posibilă separare?

Gallery

În urmă cu mai mulți ani, Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo au decis să lase viața de București și să se mute la Miercurea Ciuc, acolo unde duc o viață liniștită, departe de ochii curioșilor. În ultima vreme, în spațiul public au tot apărut zvonuri despre faptul că cei doi ar avea probleme în relație și că ar fi la un pas de despărțire.

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo, la un pas de divorț?!

Nicoleta Luciu este o familistă convinsă, s-a retras din lumina refectoarelor și s-a dedicat creșterii celor patru copii pe care îi are cu omul de afaceri Zsolt Csergo.

După ce au apărut nenumărate zvonuri despre problemele pe care cei doi le-ar avea în relație, afaceristul de la Miercurea Ciuc a rupt tăcerea și a vorbit deschis despre mariajul cu Nicoleta Luciu.

Citește și:

Miliardarul a spus clar și răspicat că nimic nu este adevărat și că nu divorțează de mama copiilor săi.

„Nu este nimic adevărat. La fiecare șase luni apar astfel de informații fără nicio dovadă, incredibil. Nu v-ați săturat că de 15 ani apar astfel de informații fără nicio dovadă. Este foarte deranjantă treaba asta și ne afectează pe noi, dar mai ales pe familiile noastre. Avem patru copii, suntem bine. Locuim tot în Miercurea Ciuc, viața nu este mai liniștită decât în Capitală, este la fel. Suntem bine cu toții, și noi, și copiii” a declarat afaceristul pentru Cancan.ro.

Citește și:

Nicoleta Luciu a trecut peste infidelitatea soțului

Vedeta a renunțat la cariera în televiziune în numele iubirii și s-a mutat la Miercurea Ciuc. Însă, viața ei nu a fost tocmai roz, în trecut, Zsolt Csergo nu a rezistat tentației și a înșelat-o pe Nicoleta Luciu cu o a antrenoare e fitness, dar vedeta l-a iertat.

„Am renunțat să divorțez pentru că sunt 4 copii la mijloc. Încă nu îmi e comod ce s-a întâmplat, dar relația dintre noi e foarte ok. E adevărat că dansul m-a făcut să trec mai ușor peste povestea cu soțul meu.

Nu cred că m-ar mai înșela vreodată! S-ar risca prea mult! Acum va trebui să aibă răbdare, trebuie să mă recâștige. Am vorbit foarte multe ore, foarte multe zile. Orice om merită o a doua șansă. Ce a fost, a fost! Zsolt se bucură de orice moment cu mine. Încă lucrăm să reînnodam și relațiile intime”, declara modelul în 2013.

Sursă foto: Instagram/ Arhivă PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni