• PRO TV
  • Care este motivul pentru care Florin Piersic și fiul său au rupt orice legătură. Cei doi nu își mai vorbesc de peste două decenii

Care este motivul pentru care Florin Piersic și fiul său au rupt orice legătură. Cei doi nu își mai vorbesc de peste două decenii

Care este motivul pentru care Florin Piersic și fiul său au rupt orice legătură. Cei doi nu își mai vorbesc de peste două decenii

Florin Piersic și fiul său au rupt orice legătură în urmă cu mai bine de 20 de ani. Florin Piersic Jr. a dezvăluit cum au ajuns în acest punct.

Gallery

Au trecut două decenii de când Florin Piersic și fiul său cel mare nu își mai vorbesc. Cei doi au preferat să nu vorbească despre motivele care au dus la ruptura dintre ei, de-a lungul timpului. Recent, în cadrul unei emisiuni TV, Florin Piersic Jr. a elucidat misterul și a vorbit deschis despre situația dintre el și tatăl lui.

Motivul care a dus la ruptura dintre Florin Piersic și fiul său

Florin Piersic Jr. a făcut o serie de declarații despre cearta cu marele actor, care acum se află internat în spital, în cadrul unei emisiuni TV.

„Ruptura s-a produs treptat, dar au fost și momente bruște. A fost un moment în care, la Fix Alert, am făcut o conferință de presă. Și eu credeam foarte mult în momentul acela în filmul ăla și în toată echipa. Toți cei care lucraserăm la filmul acela eram ca o familie. El a venit și a făcut cumva bășcălie și cred că acela a fost un moment de ruptură pentru că m-a durut. Ciudat e că el nu și-a dat seama că îl lovește pe propriul lui fiu”, a afirmat Florin Piersic Jr., în cadrul unei emisiuni TV.

Mai mult, Florin Piersic Jr. spune că și-a iertat tatăl și vrea să își amintească doar momentele frumoase dintre ei, chiar dacă îi este încă destul de dificil să înțeleagă gestul tatălui său.

Citește și: 

„Asta se întâmpla în 2004, totuși gestul nu pot să-l înțeleg pentru că există comparații. În 2004 nu aveam copii, acum am copii și îmi e foarte greu să înțeleg cum poți să îți lovești copilul. E greu de înțeles și aici intervine competiția de care vorbeam. E adevărat că filmul Fix Alert nu este un produs perfect. E perfectibil și așa va rămâne. Nu mă așteptam ca el să fie în zona lui de interes. M-a șocat gestul, numai că l-am iertat. L-am iertat și eu rămân cu lucrurile bune”, a mai precizat Florin Piersic Jr.

Florin Piersic spune că își iubește foarte mult fiul, fiind extrem de mândru de realizările acestuia.

„M-am bucurat de fiecare dată când a apărut, am fost și la spectacolele lui. Eu am avut întotdeauna o mare simpatie și dragoste pentru el pentru că am simțit că el este foarte dăruit pentru meseria asta. Nu e nicio suferință, cum să nu am relație cu el. Dar cum să nu am eu cu el? Pentru mine, el e un actor extraordinar de talentat, de bun și știe mult.Am fost tatăl lui întotdeauna, eu simțeam nevoia să fiu aproape de ei chiar dacă eram despărțit de Tatiana. Aveam pentru ea un sentiment cu totul și cu totul special. Iar el era băiatul meu și așa a rămas și așa va rămâne toată viața mea, Florin Piersic jr”, a spus Florin Piersic despre relația cu fiul său.

Citește și: 

Ce face fiul lui Florin Piersic în timp ce actorul se află în spital

În aceste zile în care maestru Florin Piersic se află pe patul de spital, fiul său se află la Bacău. De acolo, el a postat o fotografie pe Instagram, însoțită de un mesaj: „Eu, încercând să îmi dau seama dacă există un aeroport în Bacău”.

Comentariile din partea internauților nu au întârziat să apară:„Sunt alături de dumneavoastră cu gândul și îmi doresc să fie totul bine”, „Sănătatea marelui Florin Piersic”, „Multă sănătate tatălui dumneavoastră! Sper să treacă ușor si cu bine peste aceste momente grele.”, „Tot răul spre bine să fie în privința tatălui tău, marele Piersic”, sunt câteva dintre reacțiile internauților la postarea lui Florin Piersic Jr.

Sursă foto: Facebook/ Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni