• PRO TV
  • Ce i s-a propus unei sportive de 25 de ani să facă pentru câteva sute de mii de euro! Tânăra a refuzat fără să clipească: „Nu mă simțeam confortabil”

Ce i s-a propus unei sportive de 25 de ani să facă pentru câteva sute de mii de euro! Tânăra a refuzat fără să clipească: „Nu mă simțeam confortabil”

Ce i s-a propus unei sportive de 25 de ani să facă pentru câteva sute de mii de euro! Tânăra a refuzat fără să clipească: „Nu mă simțeam confortabil”

Este cunoscută în toată lumea pentru activitatea sa din online, cât și pentru sportul pe care îl practică. Alica Schmidt a avut parte de o întâmplare pe care o va ține minte toată viața.

Gallery

​În vârstă de 25 de ani, Alica Schmidt este atletă. Aceasta s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024, iar în urmă cu două luni a luat o decizie despre care a vorbit recent în presa din Marea Britanie.

Alica Schmidt a refuzat o ofertă de sute de mii de euro. Ce decizie a luat tânăra sportivă

Potrivit The Sun, tânăra este urmărită în mediul online de peste 5 milioane de persoane, așadar, nu este o simplă sportivă, ci a devenit și influencer.

Dacă din atletism câștigă doar 600 de euro pe lună, salariul pe care îl are la echipa de club, după cum notează presa britanică, iată că din promovările pe care le face în mediul online Alica Schmidt poate obține chiar și câteva sute de mii de euro.

Citește și:

Cu toate acestea, tânăra nu este de acord cu toate ofertele de promovare pe care le primește, ci este foarte atenta la imaginea ei, chiar dacă asta înseamnă să dea cu piciorul unor sume colosale.

„Acum două luni am refuzat o ofertă de la un brand cunoscut. Nu eram sigură că e o idee bună, nu mă simțeam confortabil să fac campania. Oferta era cu o sumă de șase cifre. Trebuie să recunosc că nu e ușor pentru mulți dintre atleții germani să-și asigure traiul din sport. Sigur, câștigi bani la competiții, însă nu toate oferă premii.

Să fiu sinceră, n-aș putea mă întrețin din sumele primite la competiții, mai ales că mai sunt și costurile pentru deplasări, pentru hotel, care nu sunt întotdeauna plătite de organizatori. Mulți dintre noi fac și școală în același timp, pentru a ajunge să ai o sursă de venit. Unii chiar au și alte locuri de muncă”, a spus Alica Schmidt în The Sun.

Citește și:

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni