• PRO TV
  • Mesajul Iuliei Albu după ce a aflat că fostul soț are cancer: "Suntem alături de tine, Mihai! Există doar EROI"

Mesajul Iuliei Albu după ce a aflat că fostul soț are cancer: "Suntem alături de tine, Mihai! Există doar EROI"

Mesajul Iuliei Albu după ce a aflat că fostul soț are cancer: "Suntem alături de tine, Mihai! Există doar EROI"

Designerul Mihai Albu a dezvăluit că suferă de cancer de prostată. Creatorul de încălțăminte a trecut deja printr-o intervenție chirurgicală, iar acum se află în perioada de recuperare.

Iulia Albu, fosta sa soție, cu care are o fată pe nume Mikaela, a ținut să-i transmită un mesaj pozitiv și să-l asigure de susținerea ei totală.

"Suntem alături de tine, Mihai, în aceste momente delicate. Sperăm ca această boală cumplită să fie învinsă din prima bătălie. Alături de toți cei ce trec prin acest diagnostic în fiecare moment al fiecărei zile. Momente ca acestea ne fac să prețuim mai mult fiecare zi care ne este dată. Dragostea, puterea de a lupta pentru noi dar și pentru cei dragi nouă. Este o luptă grea în care nu există învinși. Există doar EROI", a scris Iulia Albu pe rețelele de socializare.

Iulia Albu a dezvăluit că a aflat de la fiica ei că Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer.

”Pentru Mikaela este un an foarte dificil. Fiind clasa a opta, trebuind să susțină examenul de Evaluare Națională. Vestea a afectat-o foarte mult. (…) Cred că decizia lui Mihai de a-i spune fetei ce se întâmplă a fost una corectă. Pentru că, însoțită de explicațiile de rigoare, copilul poate avea acum o imagine corectă și completă. Nu cred că era o soluție să spui când era prea târziu.”, a declarat Iulia Albu pentru cancan.ro.

Mihai Albu a fost operat de cancer de prostată

Recent, Mihai Albu a decis să le comunice tuturor diagnosticul dur pe care l-a primit din partea medicilor.

"Împărtășesc cu voi experiența prin care am trecut de curând, o călătorie pe care am început-o cu multă speranță. În urma unui control de rutină cu rezultate modificate, rezultate ce au condus ulterior la investigații imagistice și de laborator specifice, am fost diagnosticat cu cancer (adenocarcinom- formă malignă) de prostată. A urmat o operație de extirpare a prostatei și a ganglionilor locali, intervenție chirurgicală realizată de Conf. Dr. Gîngu si echipa sa, cărora le multumesc pentru profesionalism si implicare. Încă mă aflu în perioada de convalescență permanent monitorizat de echipa chirurgicală, iar progresele se văd de la o zi la alta. Este extrem de important să nu ignorați evaluările medicale periodice pentru că vă pot salva viața. Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile, chiar mă asteaptă multe creații spectaculoase", a scris Mihai Albu pe pagina sa de Facebook.

În prezent, Mihai Albu se află în perioada de convalescență și e monitorizat în permanență de echipa chirurgicală. Din fericire, iubita designerului, Elena Nechifor, este medic chirurg chiar la spitalul unde aceasta a fost operat.

Foto FACEBOOK

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni