• PRO TV
  • (P) Cel mai exclusivist proiect de Home Spa made in Bali a ajuns în România! Interviu în premieră cu creatoarea conceptului

(P) Cel mai exclusivist proiect de Home Spa made in Bali a ajuns în România! Interviu în premieră cu creatoarea conceptului

(P) Cel mai exclusivist proiect de Home Spa made in Bali a ajuns în România! Interviu în premieră cu creatoarea conceptului

A adus o parte din Asia pe tărâmuri românești! Joy Jarlos, creatoarea conceptului Home Spa Bali Massage, reinventează sesiunile de masaj ale bucureștenilor!

Gallery

De acum, toți cei care vor să testeze terapiile asiatice nu trebuie decât să își facă programare și să se lase pe mâinile experților școliți în Bali, patria masajelor: terapeutele asiatice sosesc direct la domiciliul clientului și aduc cu ele atmosfera din resorturile de lux de peste mări, țări și oceane, în cadrul unei experiențe VIP. Singura "grijă" a clientului rămâne... relaxarea! În exclusivitate, Joy Jarlos, la rândul ei expertă în tehnici de masaj, ne dezvăluie povestea acestui business de viitor, care prinde avânt în rândul bucureștenilor prea ocupați să mai ajungă în centrele SPA.

1. Tehnicile masajului balinez au ajuns la noi de la peste 10.000 de kilometri distanţă. De ce ați ales tocmai România pentru acest business?

Totul a început anii trecuţi, atunci când am decis să mă stabilesc în România şi să obţin aici toate certificările necesare pentru a realiza masaje terapeutice pe plan local şi pentru a aplica metoda de tratament Medical Taping. Am analizat puţin piaţa şi am observat că cel puţin în Capitală nu exista conceptul de masaj balinez la domiciliu, aşa că mi-am propus să schimb eu situaţia. Am adus o echipă de terapeute formate în Bali, tot echipamentul necesar, plus tehnici speciale de relaxare, iar în 2024 s-a conturat Home Spa Bali Massage, conceptul care îţi transformă casa într-un centru SPA. În prezent, ne mândrim că suntem prima

companie din Bucureşti care aduce la domiciliul clientului masajul autentic balinez, nu doar o călătorie spre relaxare, ci şi o cale minunată de a descoperi cultura din Bali.

2. Ce spun românii care au testat masajul la domiciliu despre acest concept inedit pentru noi?

Deşi suntem noi pe piaţă, pot spune că deja lumea ne descoperă cu încântare, ceea ce nu poate decât să ne bucure şi să ne ofere o viziune optimistă despre ceea ce o să se întâmple şi de acum încolo! Avem şi câteva vedete care fac parte din portofoliul nostru de clienţi, şi ne referim aici la Otilia Brumă, Lavinia Pîrva şi la Andrei Ştefănescu. Oamenii sunt curioşi să afle ce înseamnă, pe propria piele, masajul balinez şi asta pentru că, spunem noi, redescoperă ceea ce este, în esenţă, masajul - o cale spre deconectare. De ce ar trebui să devină un stres modul în care ajungem să îl obţinem?! Tocmai de aceea, ne-am dorit să îi ajutăm să scape de grija drumului până la un centru SPA, de traficul în sine, de verificarea prognozei meteo, de căutarea enervantă şi stresantă a unui loc de parcare sau de veşnica dilemă: “Cu cine îmi las copilul, dacă îmi doresc puţin timp şi pentru mine?” Totul se întâmplă de acum confortabil şi în siguranţă, sub propriul acoperiş, iar asta, credem noi, va reprezenta un trend în viitor în ceea ce privește masajul.

3. Cât de mult contează că aveţi o echipă formată direct în Bali pentru efectuarea unor astfel de masaje?

Ne promovăm drept un business care oferă clientului masajul autentic balinez. Cum am putea face asta în lipsa tehnicilor originale, deprinse direct de la sursă? Ne mândrim cu o echipă de 9 terapeute originare din Asia, care, de altfel, s-au format ca maseuze profesioniste chiar în patria masajului, la Home Spa, în Bali, o academie proprie care pregătește terapeutele cu ajutorul unor instructor

specializați. Fiecare angajată are o experienţă de câţiva ani în domeniu, cunoaşte tehnicile tradiţionale de masaj, dar şi corpul uman, ca să poată oferi clientului un cocktail relaxant pentru minte, trup şi spirit, cu efecte resimţite imediat. Vorbim despre o terapie de înaltă clasă, un tratament VIP tip experienţă senzorială complexă, pe care doar cineva format în această direcţie îl poate oferi. Terapeutele noastre ajung la locația clientului impecabil: sunt aduse de șoferii noștri, în mașini de clasă premium, cu uniforme specifice și cu tot ceea ce este necesar pentru o terapie de cinci stele!

4. Vă propun să ne concentrăm acum pe masajul în sine. Ce face, totuşi, atât de special masajul balinez? De ce ar trebui să îl testeze cei care până acum nu au făcut-o?

Aș sublinia faptul că masajul balinez este o terapie în sine, nu o simplă relaxare. Reprezintă una dintre cele mai vechi tehnici de masaj care acţionează asupra a trei sisteme: nervos, hormonal şi digestiv, fiind o sursă unică de echilibru. O şedinţă de masaj balinez este menită să stimuleze punctele energetice ale corpului nostru, prin îmbinarea terapiei prin masaj, presopuncturii şi reflexologiei, iar acest lucru aduce bunăstare și calm. Dincolo de deconectare, masajul balinez îndepărtează durerile musculare, contribuie la detoxifierea organismului, hidratează pielea şi stimulează fluxul de sânge, ajutându-vă să vă simţiţi mai energici. Există milioane de turişti care ajung special în Bali, an de an, ca să testeze aceste tehnici speciale. Acum nimeni şi nimic nu îi poate împiedica pe clienţii noştri să îl obţină fără niciun fel de efort.

5. Cum arată o sesiune de masaj promovată de echipa dumneavoastră de terapeuţi?

Fără griji! Echipa noastră vă aduce acasă tot echipamentul necesar, de la

masă de masaj şi până la prosoape. Vă învăluie în parfumul uleiurilor esenţiale şi în ritmul muzicii terapeutice şi vă încântă simțurile cu aroma beţişoarelor parfumate, pentru o experienţă completă, în cadrul căreia ne dorim ca ai noștri clienți să se simtă precum zeii, căci, până la urmă, nu degeaba Bali se mai numește și The Island of Gods, nu?!. Sesiunea începe cu o masare energică şi continuă cu mişcări de stretching mai blânde şi cu o remodelare corporală. Programarea se încheie cu un masaj blând, asupra cefei şi spatelui. Ne străduim ca astfel să aducem chiar în casele dumneavoastră măcar o mică parte din frumuseţea şi pacea specifice Bali, pentru momente de răfăţ pe care, sperăm noi, veţi vrea să le retrăiţi.

6. Cât ar trebui să dureze un masaj ca la carte?

60 de minute de masaj echivalează cu trei zile întregi de relaxare. Sună promiţător, nu? Acesta este intervalul minim pe care îl pot alege clienţii noştri. Practic o oră întreagă în care se pot lăsa fermecaţi de măiestria echipei noastre. Cei care vor să pluseze, pot opta pentru masajele de 90 de minute. Totodată, cei care vor să introducă masajul în rutina lor, trebuie să ştie că le punem la dispoziţie şi abonamente a câte 10 sesiuni realizate în funcție de disponibilitatea lor, pentru antrenarea stării de bine.

7. Aveţi o listă lungă de masaje, toate personalizate, în funcţie de cerinţele şi de nevoile clienţilor. Care sunt cele mai căutate şi căror probleme li se adresează ele?

Într-adevăr, am adunat 10 tipuri de masaje în lista noastră şi asta pentru că ne-am dorit să acoperim o plajă largă de nevoi şi de preferinţe şi, totodată, să le răspundem celor care vor să descopere în detaliu tainele masajului balinez. Probabil unul dintre cele mai cerute masaje rămâne cel clasic, Bali Massage, un

mix între stretching lejer şi presopunctură, o terapie de întinerire pentru cei care caută echilibrul şi relaxarea. Ne preocupăm şi de frumuseţe, astfel că şi masajul anti-celulitic este tot mai căutat. Prin tehnici speciale, ţintim zonele afectate de aspectul de coajă de portocală, promovând îmbunătăţirea circulaţiei, drenajul limfatic şi tonifierea pielii. Masajul cu pietre calde este şi el în tendinţe! Practic, terapeutele noastre aplică pe corp pietre încălzite, utilizând o presiune uşoară. Tensiunea musculară este astfel ameliorată, pentru o experienţă liniştitoare. Masajul thailandez a devenit şi el extrem de căutat, în special de cei care petrec multe ore la birou. Vorbim despre un amestec de întinderi inspirate din yoga, extrem de benefice pentru diminuarea durerilor de spate, pentru creşterea flexibilităţii şi pentru energizarea minţii şi corpului.

8. Şi desigur din tot acest ritual nu puteau lipsi tocmai uleiurile speciale! Povestiţi-ne puţin despre licorile parfumate care completează aceste masaje asiatice.

Desigur, uleiurile sunt parte integrantă a experienţei Home Spa Bali Massage! Sunt alese de fiecare terapeut în parte, dar şi la cerinţa clientului şi au efecte extraordinare asupra sănătăţii şi stării de bine. Vorbim despre o aromaterapie, care vine la pachet cu fiecare masaj. Folosim ulei de vanilie- preferatul tuturor- un excelent anti-aging, care are proprietăţi antioxidante şi antiinflamatoare, cu un parfum care te cucerește de la prima “întâlnire”,, folosim uleiul de jojoba, eficient în hidratare, uleiul de iasomie, renumit pentru calităţile sale aromatice, care atenuază stresul şi uleiul de caprifoi, extrem de popular în produsele de îngrijire a pielii. Efectul final va fi unul reconfortant şi revitalizant, fapt confirmat de clienții noștri care ne transmit frecvent că aroma îmbietoare a acestor uleiuri îi ajută să se relaxeze total în timpul sesiunii de masaj.

9. Înţelegem că cei care testează mesajele pot oferi în dar o astfel de experienţă şi celor care până acum nu au apucat să experimenteze aşa ceva. Ce le-aţi pregătit?

Aşa este, iar ideea ne-a venit după mai multe discuţii cu clienţii, înţelegând că astăzi darurile tip experienţă sunt cele mai căutate. Şi pentru că oricând poate fi timpul pentru un cadou inspirat, ne invităm clienţii să nu păstreze doar pentru ei experienţa Bali din propria locuinţă, ci să o împărtăşească cu cineva drag. Masajele pot fi dăruite persoanelor apropiate sub forma unui voucher, un dar ideal pentru orice ocazie, inclusiv pentru zilele de naștere și totodată o idee care vă poate scăpa de drumuri și, implicit, de trafic! Singura condiție este ca persoana căreia îi este dăruit giftcard-ul să locuiască în zona de nord a Capitalei!

10. Cum pot proceda cei care vor să îşi programeze şedinţa de relaxare la Home Spa Bali Massage?

Mai simplu nici că se poate: tot ce trebuie să facă este să ne contacteze pe numărul nostru de Whats App, care se regăsește pe site-ul nostru: www.homespa.ro, unde, de altfel, toți cei interesați găsesc toate informațiile suplimentare necesare. Lucrăm 7 zile din 7 și vizăm strict zona de nord a Bucureștiului.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni