Alina Radi, primul interviu după participarea la Survivor 2023: „Plec cu un regret”

Alina Radi, primul interviu după participarea la Survivor 2023: „Plec cu un regret”

În ediția din 1 martie a emisiunii Survivor România 2023, Alina Radi a fost eliminată din competiție. La consiliul de eliminare, ea a fost anunțat că a acumulat cele mai puține voturi din partea telespectatorilor. Prin urmare, tânăra de 34 de ani a părăsit concursul după doar trei săptămâni petrecute în Republica Dominicană. 

Într-un interviu exclusiv pentru PRO TV, Alina Radi a vorbit despre impresiile sale privind competiția Survivor. 

1.Te-ai așteptat că vei fi eliminată din competiție?

Mă așteptam să fiu eliminată, pentru că am transmis un mesaj tuturor celor care mă cunosc. Mă bucur foarte mult că au înțeles mesajul meu. 

2. Crezi că ai dezamăgit pe cineva de acasă prin mesajul tăul

Nu știu dacă am dezamăgit pe cineva de acasă prin plecarea mea. În general, nu prea țin cont de părerile altora.  Eu sunt fericită pentru ce am făcut. 

3. Pleci schimbată de la Survivor? 

Am învățat că pot să trăiesc și cu două linguri de orez pe zi și apă, ceea ce n-am încercat până acum. Foamea a scos părțile sensibile din mine, pentru că eu de obicei sunt o fire foarte puternică. Eu spun că sunt schimbată în bine. Am o familie nouă, familia Survivor. 

4. Pe cine vei susține de acum încolo?

E greu să spun că voi susține pe cineva anume. M-am înțeles cu toții extraordinar de bine, au văzut-o și cei de acasă. Specială pentru mine a fost Alexandra Porkolab, fiind de vârste apropiate, mame amândouă.  Cu Alin, cu Moromete m-am înțeles. Krișan, un om extraordinar. Pot să spun că da, îmi voi susține echipa. 

5. Ai vreun regret? 

Plec cu regretul că nu am reușit să fiu de la începutul competiției. Poate pentru mine ar fi fost altfel, să evoluez cu echipa mea. Așa, la orice s-ar fi întâmplat, eu eram cea nouă, practic cea mai nouă din echipă. 

6. Care a fost motivația ta pentru care ai ales să participi la Survivor? 

„Survivor pentru mine a fost un vis, care a devenit realitate. Nici acum nu-mi vine să cred că sunt aici. Am trăit momente extraordinare. Plec cu un bagaj plin de amintiri frumoase. Amintiri pe care nu am cum să le explic în cuvinte ce înseamnă, să te ții de mână cu echipa ta, în apă, în Marea Caraibilor, privind apusul. Copilul meu este cea mai bună motivație pentru mine. Sper că este mândru că mama lui a făcut parte din Survivor România”. 

Alina Radi are 34 de ani și este din Timișoara. Ea s-a alăturat competiției Survivor pe 13 februarie, dar după aproximativ 3 săptămâni a fost propusă spre eliminare. 

Fosta concurentă de la Războinici este cântăreață de muzică de petrecere. A locuit mai mulți ani în SUA, însă dorul de casă a făcut-o să se întoarcă în România. Citește mai multe despre Alina Radi aici


Sursă foto: Arhiva PRO TV, Instagram/ alinaradi_oficial
Vezi interviul complet mai jos: 






 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni