• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 2024, 25 aprilie. Se anunță un Consiliu mai dur ca niciodată: „O premieră absolută în sezonul suprem. Unul dintre voi va pleca acasă”

Survivor All Stars 2024, 25 aprilie. Se anunță un Consiliu mai dur ca niciodată: „O premieră absolută în sezonul suprem. Unul dintre voi va pleca acasă”

Survivor All Stars 2024, 25 aprilie. Se anunță un Consiliu mai dur ca niciodată: „O premieră absolută în sezonul suprem. Unul dintre voi va pleca acasă”

6 foști Războinici și 4 foști Faimoși. 10 concurenți care formează Los Bandidos. Fiecare dintre ei luptă pentru a arăta că este cel mai puternic și pentru a merge cât mai departe în competiție. Sezonul suprem este cel care arată cine merită, cine poate depăși orice provocare și cine are rezistența de a urca cele mai înalte culmi. În doar câteva ore, la Survivor All Stars, nimic nu va mai fi ca înainte! Pentru cei de acasă care nu ratează niciun minut din show, urmează o premieră de neratat!

Aseară, în jocul pentru Imunitate, concurenții au avut un singur gând – victoria. Dăruiți pe traseu, aceștia au lăsat deoparte orice potențială accidentare, orice durere și au mers până la capăt, sperând că-și vor câștiga liniștea în Consiliul Tribal. La final, o singură persoană s-a impus, iar aceasta a fost Ștefania Ștefan.

Mă bucur din suflet, ăsta e jocul, eu sunt loială și lupt până la capăt pentru fosta echipă a Războinicilor. M-am lovit extrem de tare pe traseu să știu că 100% nu pleacă nimeni de la noi. Am luptat până la capăt și le mulțumesc tuturor că m-au felicitat și au fost sinceri”, a ținut să spună Ștefania Ștefan după ce a obținut colanul de Imunitate.

Ediția a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:30 – 24:17. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 5.4 puncte de rating și 20.0% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.9 puncte de audiență și 18.1% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.1 milioane de români au fost atenți la jocul de imunitate și au trăit cu sufletul la gură toate cele întâmplate.

”Inevitabilul s-a întâmplat. Am ajuns și la clipa pe care nu și-o dorea nimeni între foștii Faimoși”, va comenta diseară Andrei Ciobanu, realist fiind că victoria Ștefaniei este una care-i ajută pe cei care cândva făceau parte din tribul albastru. Să fie oare așa? Să fie acesta momentul în care pot face mișcările câștigătoare?

Se anunță un Consiliu mai puternic și mai dur ca niciodată. ”O premieră absolută în sezonul suprem. Unul dintre voi va pleca acasă”, va anunța Daniel Pavel. Despre ce este vorba? Ce strategie va schimba totul?

Nu ratați, de la ora 21:30, la PRO TV și pe VOYO, o nouă ediție a show-ului fenomen Survivor All Stars!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni