• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 24 aprilie 2024. În timp ce se bucură de aventură, într-un parc de distracții, Ștefania Stănilă regretă că Robert Moscalu a rămas în junglă: „Cea mai mare tristețe...”

Survivor All Stars, 24 aprilie 2024. În timp ce se bucură de aventură, într-un parc de distracții, Ștefania Stănilă regretă că Robert Moscalu a rămas în junglă: „Cea mai mare tristețe...”

Concurenții care au câștigat jocul în ediția precedentă au avut parte de o recompensă pe cinste, într-un parc de aventură, în Punta Cana.

Ieri, Daniel Pavel i-a anunțat pe concurenți că primul joc este cel pentru rolul de căpitan și șansa de a-ți forma propria echipă, iar Sorin și Robert au reușit să rămână ultimii, câștigând acest drept. Sorin i-a ales pe Ștefania Ștefan, Iancu, Andrei și Alex Delea, iar Robert i-a adus alături de el pe foștii Faimoși: Zanni, TJ Miles, Ana și Ștefania.
După un joc încrâncenat, cei care l-au avut ca lider pe Sorin s-au impus cu 10 la 7, iar în această seară vor avea parte de o recompensă pe cinste, într-un parc de aventură, în Punta Cana.

Foștii Războinicii s-au bucurat ca niște copii de surprizele care le-au fost pregătite: s-au dat cu tiroliana, s-au bălăcit într-o piscină și s-au răcorit cu suc și înghețată. 

„Îmi pare rău că nu e și Robert aici, ca să ne pună și nouă suc în pahare. Da na...i-am dat și acasă sarcini: să spele vasele, hainele”, a glumit Sorin Pușcașu.

„Cea mai mare tristețe a acestui reword este că nu a venit și Robert cu noi”, a menționat Ștefania Ștefan

Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni