A doua zi la NEVERSEA 2019. Sean Paul și Afrojack, show-uri incredibile în fața a 60.000 de fani

A doua zi la NEVERSEA 2019. Sean Paul și Afrojack, show-uri incredibile în fața a 60.000 de fani
Citeste mai mult despre: neversea 2019, Afrojack, neversea, Sean Paul,
Data publicarii: 06 Iulie 2019
Data actualizare: 06 Iulie 2019
Peste 60.000 de fani din țară și din străinătate au participat la cea de-a doua zi a celui mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA 2019.  Cei mai așteptați artiști din a doua seară au fost Sean Paul, dar și DJ-ul Afrojack.

Debutul celei de-a doua zile a festivalului NEVERSEA a fost făcut de pe scena principală de Albwho, urmată de The Motans, Grasu XXL Live, Sean Paul, Will Sparks, Danny Avila, Vini Vici și Afrojack, cu care, fanii festivalului au prins cel de-al doilea răsărit la malul Mării Negre.


VEZI ȘI INTERVIUL VIDEO CU GRASU XXL DE LA NEVERSEA 

Sean Paul a urcat pentru prima dată pe scena festivalului NEVERSEA, însă la finalul show-ului a declarat că s-a simțit incredibil.

“Știam că publicul din România știe să se distreze dar în această seară mi-au depășit toate așteptările. A fost nebunie curată și m-am simțit incredibil de bine pe scenă. Mi-aș dori să mă reîntorc aici”, a declarat Sean Paul.

Pe celelalte scene au concertat alți peste 30 de artiști printre care Raresh, Guy Gerber,Lilly Palmer, Culese din Cartier, Sub Focus Dj Set și mulți alții. 

În această seară pe scena principală a festivalului NEVERSEA va urca artista Jessie J, Salvatore Ganacci, KSHMR, Steve Aoki, precum și Manuel Riva și Delia. 

VEZI ȘI CUM S-A VĂZUT PRIMA ZI DE FESTIVAL NEVERSEA 2019 

Show-ul este transmis LIVE și gratuit pe site-ul www.protvplus.ro!

  • A doua zi la NEVERSEA 2019VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies