A strans mai multe sticle si capace din plastic, le-a taiat in bucati si le-a bagat in cuptor. Motivul pentru care face acest lucru, uimitor

A strans mai multe sticle si capace din plastic, le-a taiat in bucati si le-a bagat in cuptor. Motivul pentru care face acest lucru, uimitor
Data publicarii: 28 Aprilie 2016
Data actualizare: 28 Aprilie 2016
Reciclarea deseurilor castiga din ce in ce mai mult teren la nivel global. Din ce in ce mai multe corporatii se arata interesate de procesul de valorificare al deseurilor, insa nici oamenii de rand nu neglijeaza acest aspect atat de important pentru evitarea poluarii masive.

Un utilizator a incarcat pe Imgur o serie de fotografii in care prezinta maniera prin care a decis sa recicleze sticlele din plastic pe care le are acasa. Acesta a decis sa transforme toate aceste mase plastice intr-un obiect de uz casinic.  

Pentru inceput, a spalat si sortat pe culori toate sticlele si capacele, dupa care le-a taiat in sute de bucatele. Dupa ce si acest pas a fost indeplinit, bucatile de plastic au fost asezate intr-un bol, iar recipientul a fost introdus la cuptor. 

Citeste si: Un lup s-a apropiat prea mult de el, iar ce a urmat a devenit viral. Imaginile au fost vazute de 5 000 000 de oameni

Asa cum era de asteptat, plasticul s-a topit, iar bucatile s-au imbinat intre ele, formand o masa colorata. Desi rezultatul aduce cu un bol, utilizatorul a decis sa fie profesionist si, cu ajutorul unui strung, sa ofere produsului unu aspect cat mai placut. 

Rezultatul final e surprinzator si arata chiar bine. Cu un astfel de produs iti poti infrumuseta locuinta, iar investitia e minima. Enjoy!

Bowl Turned From Melted Bottles and CapsVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies