Abandonata si lasata sa moara de foame. Ce s-a intamplat cu catelusa din poza dupa ce a fost salvata din groapa de gunoi

Abandonata si lasata sa moara de foame. Ce s-a intamplat cu catelusa din poza dupa ce a fost salvata din groapa de gunoi
Data publicarii: 20 Martie 2016
Data actualizare: 20 Martie 2016
Catelusa Miley traia de cateva luni bune la o groapa de gunoi. Era murdara, bolnava si infometata cand cei de la asociatia "Hope for Paws" au fost sunati de urgenta si chemati sa o salveze de la chin.

Nu se stie exact cum a ajuns Miley sa traiasca intr-o groapa de gunoi din SUA. Voluntarii de la "Hope for Paws" isi amintesc doar momentul in care au fost chemati sa o ia de acolo si de ziua in care au gasit-o speriata si bolnava.

Cand a fost gasit, animalul avea raie, paraziti si infectii bacteriene. In plus, suferea de foame si era foarte speriat. Chiar si asa, a acceptat cu blandete sa fie spalat si ingrijit de veterinarii care l-au preluat de la cei de la asociatie.

"Hope for Paws" au asteptat o perioada ca Miley sa se odihneasca, sa se recupereze si sa-si recapete puterile, pentru ca mai apoi sa-i caute un stapan.

In final, unul dintre cei care a participat in operatiunea ei de salvare s-a atasat extrem de tare si a adoptat-o. Iata transformarea minunata prin care a trecut Miley:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!