Aceasta femeie a născut în urma cu o lună și e implicată în cel mai mare scandal monden. De ce a supărat clanul Kardashian

Aceasta femeie a născut în urma cu o lună și e implicată în cel mai mare scandal monden. De ce a supărat clanul Kardashian
Citeste mai mult despre: Maralee Nichols, Khloe Kardashian,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 11 Ianuarie 2022
Data actualizare: 11 Ianuarie 2022
Maralee Nichols este, în prezent, “inamicul public” numărul 1 al familiei Kardashian. Femeia în vârstă de 31 de ani a dat naștere de curând fiului lui Tristan Thompson, fostul iubit al lui Khloe Kardashian și tatăl fetiței acesteia. În momentul în care Nichols a rămas însărcinată, Khoe și Tristan erau încă împreună. 

Maralee Nichols este de profesie antrenoare de fitness și a avut o aventură cu baschetbalistul american. Aceasta a trebuit să îl oblige pe Thompson să facă un test de paternitate, deoarece acesta nu a vrut să își recunoască fiul. La o lună de la naștere, Maralee și-a etalat fizicul impresionant pe rețelele de socializare. “Rivala” lui Khloe are un abdomen perfect plat și forme de invidiat. 

Thompson s-a văzut nevoit să recunoasa rezultatul testului de paternitate și și-a cerut oficial scuze față de Khloe Kardashian. “Khloe, nu merti asta. Nu meriți să ai inima frântă și să fii umilită. Nu meriți felul în care m-am purtat cu tine în acești ani. Faptele mele nu reflectă felul în care eu te percep. Te iubesc și respect. În ciuda a ceea ce crezi. Îmi pare incredibil de rău”, a scris acesta într-o postare pe Instagram.

Când credea că și-a găsit liniștea și fericirea în brațele baschetbalistului Tristan Thompson, acesta a început să o însele pe Khloe cu diverse femei, iar tabloidele au dat toate detatiile acestor infidelități. “Cireașa de pe tort” a fost o orgie despre care tabloidul britanic Daily Mail a aflat și a publicat poze în exclusivitate. Deși au împreună o fetiță de 3 ani, Khloe Kardashian nu a mai suportat umilința și l-a părăsit pe baschetbalist.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!