Designerul Alexandru Ciucu a primit cadoul perfect de ziua lui. "Cel mai frumos primit vreodata!" Ce le-a aratat fanilor de pe Facebook

Designerul Alexandru Ciucu a primit cadoul perfect de ziua lui.  Cel mai frumos primit vreodata!  Ce le-a aratat fanilor de pe Facebook
Citeste mai mult despre: Alexandru Ciucu,
Data: 03 Februarie 2014
De cand a devenit tata, Alexandru Ciucu nu-si mai incape in piele de bucurie. Designerul a implinit 38 de ani duminica si a postat un mesaj emotionant pe pagina lui de Facebook.

Alexandru Ciucu si-a petrecut ziua de nastere in cadru restrans anul acesta, deoarece sotia lui, Alina, a nascut acum trei saptamani.

"Astazi 2 februarie, la ora 9 am implinit 38 de ani. Dumnezeu, insa, s-a grabit putin, si cadoul mi l-a trimis pe 12 ianuarie la 7.55. Se numeste Elena Carolina, si este cel mai frumos dar pe care l-am primit vreodata pana acum." a scris designerul pe pagina lui de Facebook.
 

 

Alina Sorescu si designerul Alexandru Ciucu au devenit duminica, pe 12 ianuarie, parintii unei fetite de nota 10. 

Cei doi s-au casatorit in septembrie 2010, la fix doi ani si o saptamana de cand s-au cunoscut prima oara. Cununia religioasa a avut loc in aer liber, pe domeniul Stirbei, iar la petrecerea de dupa au participat peste 250 de invitati de seama.

 


FULLSCREEN
alexandru ciucu zi nastere 38 ani cadou
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO