Designerul Alexandru Ciucu a primit cadoul perfect de ziua lui. "Cel mai frumos primit vreodata!" Ce le-a aratat fanilor de pe Facebook

03 Februarie 2014, 13:12

Designerul Alexandru Ciucu a primit cadoul perfect de ziua lui.  Cel mai frumos primit vreodata!  Ce le-a aratat fanilor de pe Facebook
Citeste mai mult despre: Alexandru Ciucu,
De cand a devenit tata, Alexandru Ciucu nu-si mai incape in piele de bucurie. Designerul a implinit 38 de ani duminica si a postat un mesaj emotionant pe pagina lui de Facebook.

Alexandru Ciucu si-a petrecut ziua de nastere in cadru restrans anul acesta, deoarece sotia lui, Alina, a nascut acum trei saptamani.

"Astazi 2 februarie, la ora 9 am implinit 38 de ani. Dumnezeu, insa, s-a grabit putin, si cadoul mi l-a trimis pe 12 ianuarie la 7.55. Se numeste Elena Carolina, si este cel mai frumos dar pe care l-am primit vreodata pana acum." a scris designerul pe pagina lui de Facebook.
 

 
Post by Alexandru Ciucu.


 

Alina Sorescu si designerul Alexandru Ciucu au devenit duminica, pe 12 ianuarie, parintii unei fetite de nota 10. 

Cei doi s-au casatorit in septembrie 2010, la fix doi ani si o saptamana de cand s-au cunoscut prima oara. Cununia religioasa a avut loc in aer liber, pe domeniul Stirbei, iar la petrecerea de dupa au participat peste 250 de invitati de seama.

 


Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO