Alla, tânăra din Ucraina aplaudată în picioare la "Românii au talent", a murit! Povestea ei e emoţionantă

Alla, tânăra din Ucraina aplaudată în picioare la  Românii au talent , a murit! Povestea ei e emoţionantă
Citeste mai mult despre: Romanii au talent, Alla Klyshta, Ucraina,
Data: 01 Iunie 2019
“Eşti frumoasă din toate punctele de vedere”, aşa a descris-o Andra pe Alla, când tânăra din Ucraina a ridicat juriul în picioare şi a impresionat pe toată lumea.
Toti cei care o iubesc pe frumoasa acrobată sunt şocaţi de vestea morţii ei. Avea doar 33 de ani, era extrem de talentată şi avea fani în Ucraina şi în Germania, unde a lucrat în ultima perioadă a vieţii.
 
Conform datelor prezentate de poliție, Alla a fost ucisă şi iubitul ei este suspectat că ar fi acela care i-a pus capăt zilelor. Bărbatul este și el acrobat și lucra la un circ local din Germania. În prezent, este arestat de poliţişti.

Alla Klyshta avea de onorat o invitație la Europa Park din Frankfurt şi, pentru că nu a apărut. organizatorii și-au dat seama că ceva nu este în regulă. Ulterior, fratele ei a venit din Ucraina în Germania și a dat-o dispărută. În urma cercetărilor, a fost găsită decedată în râul Rin.

Pe conturile ei de socializare, oamenii care au apreciat-o îi lasă deja mesaje emoţionante în engleză, ucraineană, germană şi română.

Mai jos puteţi vedea momentul excepţional în care Alla a ridicat juriul în picioare la "Românii au talent":


 

 

FULLSCREEN
Alla, tânăra din Ucraina aplaudată în picioare la "Românii au talent", a murit! Povestea ei e emoţionantă
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO