la revedere de la Romania duminic...">

Ambasadorul SUA Mark Gitenstein isi ia la revedere de la Romania duminica, la "Dupa 20 de ani"

Ambasadorul SUA Mark Gitenstein isi ia la revedere de la Romania duminica, la  Dupa 20 de ani
Citeste mai mult despre: Dupa 20 de ani, Mark Gitenstein,
Data: 02 Noiembrie 2012
MARK GITENSTEIN, ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti da ultimul sau interviu in functia de ambasador in Romania, duminica de la ora 10:00 dimineata la "Dupa 20 de ani", emisiune difuzata pe ProTV si voyo.ro.

Invitatul lui Cristian Leonte si-al celor doi jurnalisti Claudiu Pandaru (Gandul.info) si Cristian Hostiuc (Ziarul Financiar) are radacini in Romania, la Botosani, si are numai cuvinte frumoase despre tara noastra.
 
Mark Gitenstein nu este de acord cu plecarea tinerilor din Romania si este un promotor feroce al Romaniei, al peisajelor si al romanilor in general. "Nu exista loc in Europa loc mai frumos ca Romania, iar romanii sunt talented and fun to be around" a declarat ambasadorul SUA. Care este cel mai mare defect al romanilor? Doza de cinism si pesimism, a declarat Mark Gitenstein.
 
Alte teme de interes ale discutiei care va fi difuzata la ProTV si Voyo.ro duminica dimineata de la ora 10:00 au fost vizele si marea greseala pe care o fac romanii atunci cand aplica pentru o viza in Statele Unite ale Americii.
 
Situatia politica fragila si tensiunile politice din Romania, precum si viitorul economic al tarii, recentele descoperiri de zacaminte de gaz din Marea Neagra si gazele de sist au facut parte de asemenea dintre temele discutiei dintre jurnalisti si ambasadorul SUA in Romania.
 
Intra pe pagina de Facebook a emisiunii si comenteaza declaratia lui Cristian Hostiuc (Ziarul FInanciar) despre invitatul "Dupa 20 de ani" de duminica, ora 10:00.
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO