Ana de Armas, la plimbare cu copiii iubitului Ben Affleck

Ana de Armas, la plimbare cu copiii iubitului Ben Affleck
Ana de Armas (stânga), de vorbă cu Samuel, fiul lui Ben Affleck cu Jennifer Garner. FOTO: Profimediaimages.ro
Autor: Dan L. Brumar
Data: 24 Mai 2020
Viața merge mai departe pentru Ben Affleck, care încearcă să o uite pe Jennifer Garner. Actorul de 47 de ani a prezentat-o copiilor săi pe noua lui iubită, actrița cubaneză Ana de Armas.

Cei trei copii pe care Ben Affleck îi are cu Jennifer Garner au putut s-o vadă, în carne și oase, pe noua iubită a tatălui lor. Actorul de 47 de ani și actrița cubaneză s-au apropiat în toamna anului trecut, în timpul filmărilor pentru pelicula Deep Water.

Sâmbătă, toți 5 au ieșit la o plimbare în cartierul Pacific Palisades din Los Angeles și păreau că se înțeleg bine. Au scos câinii în parc și au pus bazele unei relații care, speră Affleck, o să dureze mai mult decât cele de până acum.

Citește și: Noua iubită a lui Ben Affleck, o actriță lipsită de inhibiții: a filmat goală alături de Keanu Reeves

Ben Affleck pare îndrăgostit până peste cap de Ana de Armas, care a apărut în viața lui într-un moment în care se lupta, din nou, cu adicția de alcool. De fapt, de la divorț încoace, actorul și-a transformat iubitele în paravan al luptei sale cu alcoolul. Niciuna nu a reușit, până acum, să-l vindece de dependență.

Citește și: Ben Affleck s-a despărțit de două ori de aceeași iubită, în mai puțin de un an

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Singura femeie care l-a ajutat cu adevărat a fost Jennifer Garner, care l-a dus cu forța la dezalcoolizare, chiar și când erau separați.

Este important pentru copiii mei să înțeleagă că o respect pe Jen și că îmi pasă de ea, la fel cum s-a purtat și ea cu mine. Am foarte mult respect și recunoștință pentru ea. Și îi doresc tot ce e mai bun”, spunea Ben Affleck la începutul acestui an, conform today.com.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: Home Workout - episodul 2: În cuplu antrenamentele pot fi mai eficiente. Exerciții pentru pectorali și biceps

FULLSCREEN
Ana de Armas, la plimbare cu copiii iubitului Ben Affleck
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO