Anamaria Prodan: „Gospodarii” își imaginau că sunt o prințesă fițoasă, care vine și strâmbă din nas

Anamaria Prodan: Gospodarii își imaginau că sunt o prințesă fițoasă, care vine și strâmbă din nas
Citeste mai mult despre: Anamaria Prodan, Gospodar fara pereche,
Autor: Redactia
Data publicarii: 25 Septembrie 2019
Data actualizare: 25 Septembrie 2019
Anamaria Prodan i-a surprins pe concurenții din sezonul trecut de „Gospodar fară pereche” cu talentele sale „gospodărești”. Deși este o fashionistă și o lady în viața de zi cu zi, impresara nu fuge când e rost de muncă. Anamaria a mărturisit că a crescut la țară și că știe cum să mulgă o vacă sau să curețe un știulete de porumb. 

„Au fost și unii dintre gospodarii mei surprinși să vadă că-s harnică și nu mă feresc de muncă. Își imaginau că sunt o prințesă fițoasă, care vine și strâmbă din nas când vede că e rost de muncă”, spune vedeta. Pentru că locuiește la casă, Anamaria pune des mâna pe matură ca să facă ordine și curățenie în curte. 

Anamaria, cum ți se par “gospodarii” de anul acesta față de cei din sezonul trecut?

N-am cum să nu remarc că sunt mult mai... ochioși! Avem o recoltă mai apetisantă anul ăsta, iar fetele ar trebui să se grăbească la înscrieri. La așa băieți, e bătaie mare pe ei și nu aș vrea să aud apoi că sunt fetele dezamăgite că nu au apucat să se înscrie. Cine știe de unde sare dragostea? Băieții sunt frumoși, deștepți, au hobby-uri deosebite și singurul lucru care le lipsește e dragostea, eu vreau să găsim fete pentru fiecare dintre ei!

Tu te-ai vedea vreodată trăind la țară și ocupandu-te de gospodărie?

Dar eu nu locuiesc la oraș :) Deși îmi plac zgomotul și agitația Bucurestiului, aș înnebuni să stau în permanență în oraș. Ziua sunt tot timpul pe drumuri, în mașină, la întâlniri, ședințe, filmări, meciuri, iar seara mă retrag la casa mea, la curte, în afara Bucurestiului. Și nu mă feresc deloc de muncă! Am o curte nu foarte mare, dar nici mică. Pe care o mătur destul de des, pentru că nu-mi place să văd praf sau frunze. Și să nu uităm de ferma lui Laur, unde are toate animalele posibile și o vizitez destul de des. Nu vă imaginați că eu sunt cea care curăță la porci sau care mulge vacile, dar am știu să fac fiecare activitate și, atunci când e nevoie, îmi suflec mânecile, îmi iau cizmele în picioare și trec la treabă!

Mergeai la țară când erai mică? Ce îți amintești din acea perioadă?

Până la 8 ani am fost crescută la țară, la Dăbuleni. A fost cea mai frumoasă perioadă din copilăria mea. Nu aveam nicio grijă, nicio apăsare, nu știam ce înseamnă oraș sau agitație. Habar nu aveam că sunt Anamaria Prodan și ce însemnă acest lucru. Alergam pe malul Dunării toată ziua cu prietenii mei, mâncam ce mâncau toți, ne jucam de dimineața până noaptea, mergeam la câmp și ne ajutam bunicii, păzeam caprele la păscut. Am avut toate activitățile pe care le-a avut orice alt copil crescut la țară. Și mă bucur că am avut un așa început frumos și curat în viață, pentru că ulterior, când am conștientizat că familia mea este una pe care toată lumea are ochii, am știut întotdeauna care-mi sunt bazele și valorile cu care am crescut. 

Ai muls vreodată o vacă? Ai mers la cules de porumb sau ai făcut vreo muncă agricolă?

Da, da și da! Au fost și unii dintre gospodarii mei surprinși să vadă că-s harnică și nu mă feresc de muncă. Își imaginau că sunt o prințesă fițoasă, care vine și strâmbă din nas când vede că e rost de muncă. Și au rămas mirați să vadă nu numai că începeam să muncesc, dar îi zoream și pe ei! Important în viață e să știi să faci cate puțin din toate, altfel nu poți să ai o viziune de ansamblu, nu știi să prețuiești munca, nu știi să prețuiești ce ai și ce greu se obține orice.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies