Andreea Esca participa la evenimentul Race for the Cure – Happy Run al Fundatiei Renasterea

Andreea Esca participa la evenimentul Race for the Cure ndash; Happy Run al Fundatiei Renasterea
Data publicarii: 20 Mai 2015
Data actualizare: 20 Mai 2015
Andreea Esca sustine activitatile Fundatiei Renasterea, in calitate de ambasador, si va fi prezenta, pe 7 iunie, la prima editie din Romania a Race for the Cure – Happy Run, cel mai amplu si de succes eveniment international de sarbatorire a invingatoarelor in lupta impotriva cancerului de san, de informare si strangere de fonduri.

„Pe 7 iunie e ziua mamei mele. O viata intreaga a fost asistenta medicala intr-un spital unde oamenii erau bolnavi de cancer. Li s-a dedicat cu dragoste si pasiune pana in momentul in care a iesit la pensie. Si acum ma vad cu fosti pacienti, care ma felicita pentru mama si imi spun sa-i transmit multumiri. In acest an, de ziua ei, eu voi alerga la "Happy Run", in Parcul Herastrau din Bucuresti, primul maraton organizat in Romania de o mare asociatie internationala (Susan Komen), in colaborare cu Fundatia Renasterea, pentru a atrage atentia asupra depistarii precoce a cancerului la san si pentru a aduna fonduri astfel incat orice femeie sa aiba acces la o mamografie. Va astept sa participati, toti cei care vreti sa ajutati! Inscrierea este de 50 de lei, iar toate detaliile le puteti gasi pe www.fundatiarenasterea.ro. Puteti chiar sa aveti propria echipa: de prieteni, colegi de birou, de scoala...”, declara Andreea Esca.

Race for the Cure va avea loc in Bucuresti, pe 7 iunie, si va avea urmatorul traseu: Parcul Herastrau/Piata Charles de Gaulle, Bulevardul Maresal Prezan, Soseaua Kiselleff, Piata Victoriei, Bulevardul Aviatorilor. Cursa este structurata pe 3 categorii: pentru alergatori (5 kilometri), alergare sau plimbare pentru persoane de toate varstele (5 kilometri) si plimbare (1 kilometru), iar inscrierile se pot face online, pe site-ul fundatiei, sau in Parcul Herastrau, in ziua cursei.

Fondurile stranse vor fi folosite pentru testarea gratuita a femeilor din categorii vulnerabile, oferirea de proteze mamare externe, sesiuni de sprijin si informare asupra noilor terapii pentru paciente, sustinere psihologica, reuniuni de specialitate intre medici, autoritati, pacienti si companii si pentru campanii de informare asupra importantei depistarii precoce a cancerului de san.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies