Are 16 ani, a supravietuit cancerului si a cucerit juriul de la America's Got Talent! Publicul s-a ridicat in picioare dupa primele secunde

Are 16 ani, a supravietuit cancerului si a cucerit juriul de la America s Got Talent! Publicul s-a ridicat in picioare dupa primele secunde
Data publicarii: 27 Iunie 2016
Data actualizare: 27 Iunie 2016
Calysta Bevier are 16 ani si o dorinta puternica de a trai! Adolescenta a reusit sa ridice in picioare publicul si juriul de la America's Got Talent!

Calysta este posesoarea unei voci incredibile, care l-a cucerit definitiv pe Simon Cowell. Membrul juriului a recunoscut ca a simtit din prima clipa ca tanara timida de pe scena il va impresiona cu talentul sau, si nu s-a inselat.

Pentru preselectiile de la America's Got Talent, Calysta a pregatit o piesa cu versuri puternice si emotionante, care spun intr-un fel povestea ei. Se pare ca adolescenta a dus o lupta grea, fiind diagnosticata cu cancer ovarian in stadiul 3. 

Hotarata sa isi urmeze visul, Calysta a invins boala si a urcat pe scena America's Got Talent, acolo unde a interpretat piesa "Fight Song" (Rachel Platten).

Toti membrii juriului au fost fascinati de talentul tinerei, insa Simon Cowell a fost de departe cel mai impresionat. Britanicul a apasat Golden Buzz-ul si i-a asigurat astfel locul Calystei in finala show-ului.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies