Au acceptat să se dezbrace pentru bani, pentru că nu aveau cu ce să se întrețină

Au acceptat să se dezbrace pentru bani, pentru că nu aveau cu ce să se întrețină
Citeste mai mult despre: striptease, bani, vedete,
Autor: Mihai Burlacu
Data: 03 Iunie 2019
Celebrități precum Lady Gaga sau Chris Pratt au ajuns cunoscute datorită succesului lor în muzică, însă înainte de Hollywood, viețile lor n-au fost deloc ușoare.

Faima și succesul nu vin peste noapte! 

Dacă te-ai întrebat vreodată cum arată o zi obișnuită din viață unui star internațional, este posibil să-ți fi făcut niște scenarii fantasmagorice cu lux și opulență. 

Deși parte din ele chiar sunt adevărate, vedetele de peste ocean nu au fost întotdeauna cunoscute și bogate, iar parte din ele au fost nevoite să recurgă la diferite metode pentru a-și câștiga existența. 

Mulți dintre ei au recunoscut că s-au dezbrăcat contra unor sume de bani, fie că a fost vorba despre o săptămână, câteva luni, sau poate ani. 

Cardi B a renunțat la haine încă de pe vremea când era o adolescentă, timp de 3 ani și jumătate! 

A declarat pentru Cosmopolitan că era stripperita în adolescență și că se simte foarte deranjată de faptul că oamenii nu respectă această meserie așa cum se cuvine.

Inițial a început totul ca o glumă, apoi a continuat pe un ton mai serios. Javier s-a dezbrăcat pentru prima dată într-un club, contra cost, pe vremea când era aproape major. Mama lui a fost în acel club și a văzut tot "show-ul", declaradu-se foarte mândră de băiatul ei. 

Printre declarațiile lui Courtney Love aflăm și lucruri mai puțin știute. Artista a recunoscut că din striptease castiga aproape 300 de dolari pe zi, bani pe care i-a investit ulterior pentru a-și forma o trupă de muzică.

Înainte de a fi cunoscută din revista PlayBoy, Kendra Wilkson a început să se dezbrace dintr-o simplă curiozitate, și-a dorit mereu să știe câți bani poate caștiga din asta! 

Nu e un șoc că modelul și actrița Carmen Electra, sex simbol al anilor '90, a avut de-a face cu striptease-ul. Acum câțiva ani această a lansat o linie de jucării erotice, dar și casete în care preda un gen de striptease aerobic.

"Mi-a plăcut mereu să mă dezbrac. Eram foarte liber, așa că m-am gândit să câștig niște bani." Pe lângă multitudinea de job-uri pe care le-a avut în adolescență, Chris Pratt a fost și stripper în Hawai. 

Lady Gaga și-a început studiile la secțiunea de artă, în cadrul Universității din New York, însă le-a abandonat și s-a mutat împreună cu părinții săi din cauza unor probleme financiare.

Pentru a-și câștiga existența a fost chelneriță pe timp de zi și stripperita pe timp de noapte, pe vremea când avea doar 18 ani. 

Celebrul actor din seria Magic Mike a vorbit deschis despre trecutul sau, spunând că a lucrat ca stripper cu mulți ani în urmă și că nu se rușinează de acest lucru. 

FULLSCREEN
Au acceptat să se dezbrace pentru bani, pentru că nu aveau cu ce să se întrețină
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies