Au adoptat o fetita, iar 6 luni mai tarziu au dus-o inapoi. Motivul este incredibil

Au adoptat o fetita, iar 6 luni mai tarziu au dus-o inapoi. Motivul este incredibil
Data publicarii: 30 Aprilie 2018
Data actualizare: 30 Aprilie 2018
O familia din America a decis sa isi mareasca familia cu un nou membru, insa ulterior, fetita pe care au adoptat-o a fost dupa inapoi, in tara sa natala. Ce i-a facut pe parintii adoptivi sa faca un asemenea gest, este uimitor.

Sotii Davis au mers in Uganda pentru a-si cunoaste noua fetita. In loc sa o gaseasca insa intr-un mediu normal, fetita se afla la kilometri departare de locul in care li se zisesera, intial. In plus, camera in care era tinuta avea geamurile baricadate cu gratii.

Sotii Davis au fost informati ca fetita nu avea decat mama si ca aceasta o maltrata si nu se putea ocupa de cresterea si educarea ei, asa ca au luat micuta asa, in ciuda faptului ca nu putea vorbi direct cu ea, din cauza limbii pe care fiecare o vorbea.

A durat aproximativ 6 luni ca fetita sa invete engleza la nivel conversational, iar intr-un final, familia a realizat ca micuta tanjea dupa mama ei, care nu seamana deloc cu persoana descrisa de cei care au dat-o spre adoptie.

Se pare ca fetita era intens cautata de familia care nu isi dorise ca ea sa plece, iar o organizatie de voluntari in Uganda a reusit sa ii ajute sa o inapoieze pe micuta familiei sale naturale.

Vezi mai multe detalii, aici:  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies