Au descoperit ce animal se ascunde după blană abia după ce l-au tuns. Medicii veterinari au fost șocați

Au descoperit ce animal se ascunde după blană abia după ce l-au tuns. Medicii veterinari au fost șocați
Citeste mai mult despre: animale, SUA, virale,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 08 Noiembrie 2021
Data actualizare: 08 Noiembrie 2021
O echipă de medici veterinari din Carolina de Sud (SUA) au salvat un câine fără stăpân, găsit într-o stare deplorabilă. Blana groasă i-a acoperit ochii și botul, astfel încât salvatorilor n-au înțeles la început despre ce animal este vorba. 

„Dacă nu l-am fi auzit gâfâind, nu am fi putut spune la ce capăt era capul lui”, a declarat medicul Betty Burns pentru The Dodo. „Nu puteai să-i vezi ochii, nu puteai să-i vezi nasul, nu puteai să-i vezi gura. Încă nu știu cum s-a descurcat acest câine în așa stare”, a adăugat specialistul. 


Burns și o echipă de îngrijitori au sedat imediat câinele și au început să-l elibereze din „închisoarea„ de blană. După patru ore, animalul a fost eliberat de 6 kilograme de păr. 


 
Odată ce munca lor a fost finalizată, echipa a descoperit că adorabilul cățeluș, pe care l-au numit Pat, era un cocker spaniel în vârstă de 9 ani, cu un corp lung și picioare scurte.

După tunsoarea care i-a schimbat viața, Pat a început imediat să alerge și să se joace cu jucăriile. La scurt timp, el a fost adoptat, iar acum se bucură de o viață confortabilă în noua sa casă. 

 
Sursă foto:thedodo.com

 
Vezi și: Elon Musk rezolvă foametea în lume


 


 VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!