Brad Pitt și DiCaprio, declarații emoționante despre regretatul Luke Perry

Brad Pitt și DiCaprio, declarații emoționante despre regretatul Luke Perry
Citeste mai mult despre: Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, luke perry,
Data publicarii: 24 Mai 2019
Data actualizare: 24 Mai 2019
Brad Pitt și Leonardo DiCaprio joacă împreună în pelicula ”Once Upon a Time in Hollywood”, iar în distribuție apare și regretatul actor Luke Perry.

La ora actuală, Brad Pitt și Leonardo DiCaprio promovează filmul în care joacă împreună și a cărui regie este semnată de Quentin Tarantino. Cei doi actori sunt cap de afiș, dar în distribuție mai apare o mulțime impresionantă de actori de primă clasă, printre care Al Pacino, Dakota Fanning, regretatul Luke Perry, Lena Dunham, Kurt Russell, Michael Madsen sau Tim Roth. 

Citește și: Noua muză a lui Tarantino este fiica unei celebre actrițe. Despre cine este vorba

Într-un interviu recent pentru publicația Esquire, Brad Pitt și Leonardo DiCaprio au mărturisit că s-au purtat ca niște fani emoționați în momentul în care l-au văzut pe platourile de filmare pe Luke Perry, celebru în toată lumea pentru rolul Dylan din serialul ”Beverly Hills 90210”.

În ”Once Upon a Time in Hollywood”, Perry îl interpretează pe Scott Lancer, un actor tv fictiv. 

Leonardo di Caprio își amintește: ”Îmi amintesc că am intrat în cameră și am avut, pentru moment, fluturi în stomac, reacționând ceva de genul: Oh, Dumnezeule, Luke Perry e chiar acolo!”. 

La rândul lui, Brad are cele mai frumoase cuvinte pentru interpretul lui Dylan din ”Beverly Hills 90210”: ”Ăla este chiar Luke Perry!” Mă simțeam ca un copil într-un magazin de dulciuri pentru că îmi amintesc că, pe când rula Beverly Hills 90210, iar el era un monument de coolness printre noi, adolescenți la acea vreme. 

Am fost teribil de încântat să am ocazia să lucrez alături de el. Doamne, era incredibil de modest și minunat și extrem de dedicat muncii sale. Nu ar fi putut fi mai prietenos, un tip grozav cu care să-ți petreci timpul. Am apucat să stau cu el și să vorbim o mulțime de lucruri. A fost cu totul special”. 

Despre pelicula ”Once Upon a Time in Hollywood”, Quentin Tarantino spune că este cel mai personal proiect pe care l-a făcut de la ”Pulp Fiction” încoace. 

Vezi și: Olimpia Melinte poate deveni ușor pilot de curse. Cum conduce pe pista de raliu
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies