Cabral și-a ras barba ca să vadă reacția fiicei lui, Namiko. Ce a ieșit

Cabral și-a ras barba ca să vadă reacția fiicei lui, Namiko. Ce a ieșit
Autor: Dan Brumar
Data: 21 Martie 2019
Cabral a făcut un experiment pe propria piele, după ce a văzut mai multe filmulețe de acest fel pe YouTube.

Prezentatorul show-ului Cântă acum cu mine și-a ras vestita barbă pentru a testa reacția celui mai nou membru al familiei Ibacka, micuța Namiko. Cabral s-a inspirat din mai multe filmulețe pe care le-a văzut pe YouTube, în care tați bărboși renunță la „podoaba” facială pentru a vedea dacă mai sunt recunoscuți de copiii lor.

Uite, ăsta este tati bărbos. Uite, vezi? Bărbos, ciufulit. Te pregătești, da? Așa, uite-mă! Vin imediat”, spune Cabral într-un filmuleț postat pe blogul lui.

Gazda emisiunii Cântă acum cu mine s-a dus în baie, a executat operațiunea „masacrarea bărbii” și, dintr-o dată, a devenit de nerecunoscut. „Un amestec între Denzel Washington și Leonardo DiCaprio”, noul Cabral nu a impresionat-o pe Namiko.


Citește și: Cabral, despre Cântă acum cu mine: „Ca și concurent nu cred că aș reuși să scot trei sunete”

Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinți la începutul lunii decembrie a anului trecut. Prezentatorul emisiunilor Ce spun românii și Cântă acum cu mine a stat toată ziua la spital cu Andreea și a susținut-o pe toată durata travaliului. Pe 4 decembrie, puțin după ora 17.00, Andreea a născut, iar Cabral a dat statrul fiestei. Iată ce ne-a declarat el în exclusivitate, după ce și-a văzut fetița! 

„Fetița are 52 cm și 3.6 kilograme. Este sănătoasă, la fel și Andreea. Suntem foarte fericiți și împliniți”.

Cabral și aventurile sale ca tată

FULLSCREEN
Cabral și-a ras barba ca să vadă reacția fiicei lui, Namiko. Ce a ieșit
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO