Cand avea 17 ani a fost arsa cu acid sulfuric si chipul ei s-a transfomat complet. ACUM a primit cea mai frumoasa veste

Cand avea 17 ani a fost arsa cu acid sulfuric si chipul ei s-a transfomat complet. ACUM a primit cea mai frumoasa veste
Data publicarii: 09 Iulie 2017
Data actualizare: 09 Iulie 2017
Se spune ca tragediile pe care le traim ne definesc viata. Sta in puterea noastra sa invatam din greselile si experientele trecute si sa ne depasim conditia.

Reshma Qureshi are 20 ani si locuieste in Mumbai. Tanara este o victima a violentei in familiei, iar actele de cruzime au lasat urme adanci pe chipul sau.

Atunci cand avea doar 17 ani, adolescenta a fost atacata de cumnatul si rudele acestuia si stropita cu acid. In urma incidentului, tanara aproape si-a pierdut ochiul stang, iar cel drept a fost puternic infectat. In plus, chipul i-a fost complet distrus, iar acum Reshma este de nerecunoscut. 

Pentru a trage un semnal de alarma, Reshma a decis sa filmeze un material video prin intermediul caruia le explica tuturor celor care doresc sa il urmareasca ca, in India, acidul care i-a distrus chipul este la fel de accesibil precum un ruj - il gasesti peste tot si il poti cumpara fara probleme.

Ea ii indeamna pe toti cei care o privesc sa semneze o petitie care, spera ea, sa interzica comercializarea acestui produs atat de periculos.

Materialul video publicat de Reshma nu a ramas fara ecou, iar acum tanara se bucura de o experienta unica. Organizatia nonprofit "Make Love Not Scars" a fost cea care a sprijinit demersul tinerei si i-a redat increderea in propriile forte. 

In luna septembrie, Reshma a participat la New York Fashion Week pentru a transmite mesajul sau mai departe. Tanara spera ca oamenii vor deveni mai toleranti si vor incerca sa gaseasca frumusetea chiar si acolo unde, la prima vedere, pare sa nu existe. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies