Cardi B, la cumpărături în halat de baie. Cântăreața și-a făcut părul curcubeu

Cardi B, la cumpărături în halat de baie. Cântăreața și-a făcut părul curcubeu
Citeste mai mult despre: cardi b, cumparaturi, halat de baie,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 13 Mai 2019
Data actualizare: 13 Mai 2019
Cântăreața de muzică rap surprinde din nou, la doar o săptămână după apariția controversată de la Billboard Music Awards 2019.

Cardi B e o excentrică și în afara scenei. Artista a fost surprinsă la cumpărături, duminică, purtând doar un halet de baie de culoare albă. Cântăreața de muzică rap a luat cu asalt magazinele de haine și bijuterii ale complexului comercial Aventura din Miami într-o ținută de casă.

Cardi B a atras toate privirile clienților care s-au aflat la acea oră la cumpărături, nu doar cu ținuta ei casual. Artista și-a vopsit părul în mai multe culori. Parcă ar fi un curcubeu „răsărit” după o ploaie de vară. Vezi foto mai jos!

FOTO: Profimediaimages.ro

Artista a oferit un alt subiect de bârfă și la începutul lunii mai, când a participat la gala Billboard Music Awards 2019. Acolo a purtat o ținută sumară, care a lăsat să i se vadă noile implanturi mamare.

Mi-am pus alte implanturi. Mă simt bine, dar uneori simt că mi s-a lăsat pielea. M-a distrus fiica mea”, a spus cântăreața, care a oferit o imagine de neuitat când a pozat la panou.

În multe dintre fotografiile oficiale, Cardi B arată ca și când nu ar purta lenjerie intimă.

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies