Care este cu adevărat starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel? Actorul a vorbit prin telefon

Care este cu adevărat starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel? Actorul a vorbit prin telefon
Data publicarii: 29 Aprilie 2021
Data actualizare: 29 Aprilie 2021
Pe 20 aprilie, presa anunța că Alexandru Arșinel și soția lui, Marilena, au fost diagnosticați cu Covid-19 și se află în spital. 
9 zile mai târsu, aceștia se află tot la Matei Balș, deși s-a vorbit inițial de o externare. 
 
Contactat telefonic de moderatorul unei emisiuni  de la Prima Tv, actorul a intrat în direct și a povestit că starea lui de sănătate e una bună:

“Mulțumesc. Sunt foarte bine. Nu vă faceți griji, sunt foarte bine”.

 
Atât Arșinel, cât și soția acestuia s-au vaccinat împotriva Covid-19 la începutul anului. Au primit prima doză de la Pfizer în ianuarie, iar rapelul l-au făcut în februarie. 

Ulterior, se pare că au dezvoltat o formă ușoară a bolii. Medicul Adrian Marinescu, medic infecţionist al Institutului Matei Balş din Capitală,  chiar a confirmat acest lucru pentru o televiziune de știri: 
 
"În cazul lui Alexandru Arșinel, e dovada că dacă mă vaccinez şi apoi mă infectez,  nu voi face o formă severă, nu voi avea complicaţii.  Vorbesc aici de persoane vulnerabile, de vârstnici, de cei cu boli cronice,  care dacă s-ar infecta şi n-ar fi vaccinate ar avea o probabilitate mare să facă forme severe şi să-şi pună viaţa în pericol. Deci până la urmă, vaccinul înseamnă o probabilitate mai mică de a mă infecta, dar şi dacă mă infectez ceea ce contează este că nu voi face formă severă. De fapt, acesta este obiectivul, de a-i proteja pe cei vulnerabili. E un obiectiv individual pentru cel vulnerabil şi bineînţeles la nivel de masă, în momentul în care imunizarea este extinsă duce la ceea ce ne dorim cu toţii, adică la întoarcerea la normalitate ".
 
Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate, cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale doar pe voyo.ro
 
PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA ÎNTREBAREA MESEI ROTUNDE:

 
Foto:Agerpresalte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies